ΑΕΛ: «Ας δώσει φιλικό με την ΑΕΚ η Λαμία…»

ΑΕΛ: «Ας δώσει φιλικό με την ΑΕΚ η Λαμία…»

Καυστική ανακοίνωση από την ΑΕΛ για την ακύρωση του φιλικού με την Λαμία.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια κατά της Λαμίας προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των ανθρώπων του συλλόγου της Φθιώτιδας, με την ομάδα της Στερεάς Ελλάδας να ανακοινώνει την ακύρωση του φιλικού με τους Θεσσαλούς.

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί για την ερχόμενη Κυριακή (4/8), αλλά όπως ενημέρωσε το βράδυ της Παρασκευής η Λαμία «το φιλικό ακυρώνεται για λόγους δεοντολογίας και ηρεμίας των δύο ομάδων».

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει ότι για λόγους δεοντολογίας και ηρεμίας των δύο ομάδων ακυρώνεται το προγραμματισμένο για την Κυριακή 4/8 φιλικό ανάμεσα στην Λαμία και την ΑΕΛ. Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί ήδη εισιτήριο μπορούν από τη Δευτέρα να περάσουν από τα γραφεία της ομάδας να τους επιστραφούν τα χρήματά τους», ανέφερε η ανακοίνωση.

Λίγη ώρα αργότερα η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρθηκε στην απόφαση της Λαμίας να ακυρωθεί το φιλικό και πρότεινε στην ομάδα της Φθιώτιδας να παίξει με την ΑΕΚ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Λόγω των δηλώσεων του κ. Κούγια για τα υπερβολικά – χαριστικά συμβόλαια, για καθαρά εκλογικούς λόγους της προηγούμενης διοίκησης της ΕΡΤ, για τις ΠΑΕ που δεν έχουν συμβόλαια με την ελεύθερη αγορά, μας ανακοινώθηκε ότι με προσωπική απόφαση του ιδιοκτήτου της ΠΑΕ Λαμία κ. Πανουργιά (όπως ο οπλαρχηγός της Επαναστάσεως) ματαιώνεται το φιλικό παιχνίδι της τοπικής ομάδος με την ομάδα μας, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 4/8 και ώρα 20:30 στο δημοτικό στάδιο της Λαμίας, το οποίο χρησιμοποιεί η Λαμία δωρεάν και μόνο με τα έξοδα συντηρήσεως, όπως έχουμε πληροφορηθεί.

Στεναχωρούμεθα που χαλάει ο αγωνιστικός προγραμματισμός μας, αλλά θα προσπαθήσουμε να βρούμε αντίπαλο για την Κυριακή και ευχόμεθα στη Λαμία να βρει κι αυτήν έναν αντίπαλο, αλλά αν δεν τα καταφέρει, ας παίξει με την ΑΕΚ, με ή χωρίς τον Ντέλετιτς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ