Θέλει Ιρανό στόπερ ο ΟΦΗ

Θέλει Ιρανό στόπερ ο ΟΦΗ

Οι Κρητικοί κινούνται για την απόκτηση του 23χρονου Ιρανού κεντρικού αμυντικού, Ιμάν Σαλίμι, ο οποίος αγωνίζεται στην Τράκτορ Σαζί των Σοτζάι Μασούντ και Εχσάν Χατζισαφί

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκεται ο ΟΦΗ, με τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας να εξετάζουν «ζεστά» την περίπτωση του Ιρανού, Ιμάν Σαλίμι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, οι Ομιλήτες ενδιαφέρονται για τον 23χρονο στόπερ, ο οποίος αγωνίζεται στην Τράκτορ Σαζί των Σοτζάι Μασούντ και Εχσάν Χατζισαφί.

Ο Σαλίμι παίζει κυρίως ως σέντερ μπακ, αλλά μπορεί να καλύψει και τη θέση του αμυντικού μέσου. Την περσινή σεζόν πραγματοποίησε 21 συμμετοχές και είχε δύο γκολ, ενώ το συμβόλαιό του με την Τράκτορ Σαζί λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Ο 23χρονος έχει ύψος 1.87 και είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες του Ιράν, ενώ σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ιρανοί, ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Τράκτορ Σαζί και οι δύο πλευρές συζητούν το ενδεχόμενο της μεταγραφής του 23χρονου στόπερ.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του Ιμάν Σαλίμι, με τον προπονητή του ΟΦΗ, Γιώργο Σίμο, να επιθυμεί άμεσα την απόκτηση σέντερ μπακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ