Ξάνθη-Ολυμπιακός Λευκωσίας 3-0

Ξάνθη-Ολυμπιακός Λευκωσίας 3-0

Η Ξάνθη νίκησε τον Ολυμπιακό Λευκωσίας με 3-0 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Πράβετς της Βουλγαρίας. Τα γκολ πέτυχαν οι Φοσέ (71', 74') και Ρενέλα (79').

Η Ξάνθη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της στη Βουλγαρία, αντιμετώπισε το απόγευμα της Παρασκευής (2/8) τον Ολυμπιακό Λευκωσίας τον οποίο νίκησε εύκολα με 3-0.

Σκόρερ για την ακριτική ομάδα ήταν ο Ζορντάν Φοσέ στο 71′ και στο 74′ και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Έντζο Ρενέλα στο 79′.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν το φετινό καλοκαίρι, πετυχαίνοντας στο σημερινό φιλικό τα πρώτα τους ανεπίσημα γκολ με την Ξάνθη.

Ο Κίκο Ραμίρεθ, στο τελευταίο φιλικό επί βουλγαρικού εδάφους, χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες: Σταθάκης (46′ Στεπάνοβιτς), Ντίρεσταμ (46′ Μπαξεβανίδης), Μαλεζάς (80′ Τενεκές), Λισγάρας (60′ Καρασαλίδης), Σόσα (76′ Λεωντσάκος), Θυμιάνης (46′ Κοβάσεβιτς), Καμαρά (46′ Ντε Λούκας), Φασίδης (60′ Φοσέ), Ντε Αμορίμ (46′ Στάρτζεον), Μπαριέντος (46′ Τζουρίτσκοβιτς), Γκαργκαλατζίδης (46′ Ρενέλα).

Η Ξάνθη θα επιστρέψει στην Ελλάδα και την Πέμπτη 8 Αυγούστου (19:00) θα δώσει φιλικό αγώνα κόντρα στον ΝΠΣ Βόλου στην έδρα της, την Xanthi FC Arena.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ