Ξάνθη – Παναθηναϊκός : Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ξάνθη – Παναθηναϊκός : Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Με τον Πίσπα να κάνει εξαιρετικό ντεμπούτο και τα άκρα του σε καλή μέρα, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να φύγει νικητής από την Ξάνθη. Αλλά είδε τον Αυλωνίτη να χάνει τον Γέντρισεκ και να του στερεί τους τρεις βαθμούς.

Βλαχοδήμος: Στο 4’ έκανε καταπληκτική επέμβαση σε σουτ του Λουσέρο, όπως έκανε ακόμα μία επίσης σε σουτ του Λουσέρο στο δεύτερο ημίχρονο. Προδόθηκε από την άμυνα του και συγκεκριμένα από τον Αυλωνίτη στη φάση του γκολ.

Κουλιμπαλί: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν – μαζί με τον Χουλτ – οι κορυφαίοι του Παναθηναϊκού. Με πολλές κούρσες, απειλούσε με τα ανεβάσματά του από τα δεξιά και πατούσε συνεχώς στην αντίπαλη περιοχή, δημιουργώντας ρήγματα. Κουράστηκε από το 70’ και μετά.

Αυλωνίτης: Ο αδύναμος κρίκος του Παναθηναϊκού. Φέρει την ευθύνη στο γκολ που δέχεται η ομάδα του, αφού αντιδράει χαρακτηριστικά αργά και βλέπει τον Γέντρισεκ να του βγαίνει μπροστά και να σκοράρει. Χάλασε όλη την προηγούμενη καλή εικόνα του.

Κολοβέτσιος: Δεν είχε προβλήματα, δείχνοντας για ακόμα μια φορά πως αγώνα με τον αγώνα γίνεται όλο και καλύτερος. Ψύχραιμος, με σωστές τοποθετήσεις και πρώτος στην μπάλα.

Χουλτ: Στο πρώτο μέρος… όργωσε το γήπεδο. Ανεβοκατέβαινε την πλευρά με ευκολία και δημιουργούσε. Έπεφτε η απόδοσή του όσο περνούσε η ώρα και δεν βγήκε έγκαιρα στον Φασίδη πριν τη σέντρα του γκολ.

Κουρμπέλης: Έδωσε πολλές μάχες και ήταν στιγμές που κυριαρχούσε στη μεσαία γραμμή. Όμως δεν κατάφερε να βοηθήσει στον οργανωτικό τομέα.

Τζανδάρης: Πρώτη του συμμετοχή σαν βασικός. Δεν πήγε άσχημα. Είχε πολλά τρεξίματα, έκοψε πολλές φορές, έτρεξε το γήπεδο και κέρδισε πολλές μάχες.

Βιγιαφάνιες: Εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο, με μαγικές ενέργειες και μια πάσα σπάνιας ποιότητας προς τον Άλτμαν σε χαμένο τετ α τετ. Κουράστηκε στο δεύτερο και δεν βοήθησε.

Λουντ: Σταθερός, με πολλές βοήθειες αμυντικά, υστέρησε πολύ στον επιθετικό τομέα και δεν κατάφερε να απειλήσει και να δημιουργήσει.

Άλτμαν: Απ’ τις καλύτερες εμφανίσεις του. Πανέμορφο τελείωμα στη φάση του γκολ, όχι όμως και σε τετ α τετ λίγο νωρίτερα απ’ αυτό. Έδειξε να του ταιριάζει η θέση πίσω από τον φορ.

Πίσπας: Έτρεξε πολύ, απείλησε, ήταν καλός στο ένας εναντίον ενός, θρασύς και με πολλές κερδισμένες μάχες. Από τους καλύτερους του Παναθηναϊκού, δικαίωσε τον Ουζουνίδη.

Δώνης: Δημιούργησε την ευκαιρία για τον Χίλιεμαρκ, αλλά ο Σουηδός την σπατάλησε. Ζήτησε μπάλες, δεν κρύφτηκε και έχει θετικό πρόσημο στα 15 λεπτά που αγωνίστηκε.

Χίλιεμαρκ: Μοιραίος παίκτης για τον Παναθηναϊκό. Δύο τεράστιες χαμένες ευκαιρίες στις καθυστερήσεις για να χαρίσει τη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ