Αποχωρεί από την Λαμία ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (vid)

Αποχωρεί από την Λαμία ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (vid)

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία τονίζοντας ότι περιμένει κρούσεις από ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες.

Τέλος εποχής στην Λαμία με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Πανουργιά Παπαΐωάννου να αποχωρεί από τον σύλλογο της Φθιώτιδας.

Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ξεκαθάρισε ότι υπάρχουν σοβαροί λόγοι υγείας ωστόσο δεν πρόκειται να αφήσει την ομάδα στην τύχη της.

Αναλυτικά όσα είπε: «Σας ανακοινώνω ότι η αποχώρηση μου είναι γεγονός. Από σήμερα θα ασχολούμαι όσο το δυνατόν λιγότερο και διοικητικά θα αναλάβουν ότι ευθύνες είχα εγώ, τα άλλα τα παιδιά. Αποχωρώ από την ομάδα, δεν αποχωρώ την πετάω και την κλείνω γιατί μπορούσα να κάνω και αυτό, αποχωρώ από την ομάδα διοικητικά.

Και υπάρχουν λόγοι που δεν θέλω να τους λέω συνέχεια που μου απαγορεύουν να βρίσκομαι σε εντάσεις, υπάρχουν λόγοι επαγγελματικοί γιατί δεν ξέρω πόσο θα βρίσκομαι στην Ελλάδα και πόσο στο εξωτερικό. Επίσης θέλω να πω κάτι που με έχει στεναχωρήσει τον τελευταίο καιρό και επειδή εγώ δεν έχω ούτε Facebook ούτε Instagram, να πω στους φιλάθλους αυτούς που τους έχω κουράσει ότι πλέον θα τους ξεκουράσω και δεν θα ασχολούνται με εμένα».

Η ομάδα δεν διαλύεται αλλά συνεχίζει. Θα πρέπει όμως όλοι να στηρίξουν τα παιδιά της διοίκησης, ώστε η Λαμία αυτό που έχει κερδίσει και αυτό που είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ένα κόσμημα, δεν πρέπει να χαθεί, γιατί έχει χτιστεί μέσα σε 8 χρόνια με θυσίες, κόπους προσωπικούς, οικονομικούς και με μεγάλες υπερβάσεις.

Όταν θα υπάρξει ένας επιχειρηματίας ο οποίος θα παρέχει κάποιες εγγυήσεις μπορούμε να συζητήσουμε για τις μετοχές της ομάδας. Όχι όμως αυτό που είχε γίνει κάποτε με έναν κύριο τυχοδιώκτη. Βρήκαν κάποιοι έναν τυχαίο μας τον φέραν εδώ και μας δούλευε. Εγώ γελοίος δεν γίνομαι. Εγώ αν δεν μπορούν τα παιδιά να συνεχίσουν θα φωνάξω τους παίκτες να δω τι κάνω να πάρουν, παίρνω τον φάκελο και τον πάω στο αρμόδιο όργανο.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ