Στην Αθήνα για τον Πανιώνιο ο Μιλόγεβιτς

Στην Αθήνα για τον Πανιώνιο ο Μιλόγεβιτς

O 21χρονος μεσοεπιθετικός ήρθε στην Αθήνα το βράδυ του Σαββάτου για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ετοιμος να πραγματοποιήσει μια ακόμα μεταγραφή είναι ο Πανιώνιος, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του νεαρού Νεμάνια Μιλόγεβιτς.

Ο γιος του άλλοτε προπονητή του Πανιωνίου και νυν του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, προ ολίγων ημερών έμεινε ελεύθερος από την Βοϊβοντίνα και σήμερα ήρθε στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στους Κυανέρυθρους.

Η συμφωνία ανάμεσα στον 21χρονο εξτρέμ και την ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι για τρία χρόνα, με τον Πανιώνιο να προσθέτει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι διεθνής με την U21 της Εθνικής Ελλάδας, παρότι είναι σερβικής καταγωγής.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Νεμάνια Μιλόγεβιτς εκτός από τη θέση του αριστερού εξτρέμ, μπορεί να καλύψει με την ίδια άνεση και αυτή του κεντρικού μέσου, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στον εκάστοτε προπονητή του. Την προηγούμενη σεζόν πραγματοποίησε 38 συμμετοχές με τη Βοϊβοντίνα σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 3 γκολ και 2 ασίστ σε 2.719 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ