Τεννές : «Άσχημο αποτέλεσμα με δύο δικά μας λάθη»

Τεννές : «Άσχημο αποτέλεσμα με δύο δικά μας λάθη»

Ο Μπάμπης Τεννές μίλησε για την αναμέτρηση της Λαμίας με την ΑΕΛ και την ήττα της ομάδας του με 2-0 τονίζοντας πως είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα, το οποίο προήλθε από λάθη των ποδοσφαιριστών του.

Ο προπονητής της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, ήταν εμφανώς απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου του ματς με την Λάρισα, όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 2-0. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στα λάθη των παικτών του στο παιχνίδι, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΛ και ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας του είναι να παραμείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπάμπης Τεννές στην συνέντευξη Τύπου: «Άσχημο απόγευμα για μας, άσχημο αποτέλεσμα. Μας το φύλαγε στο τέλος του πρώτου γύρου και λίγο πριν από τις γιορτές. Δύο λάθη δικά μας έφεραν την αντίπαλη ομάδα να προηγείται με 2-0 και μετά όσο και αν προσπαθήσαμε δεν καταφέραμε να μπούμε στο παιχνίδι. Έτσι κάναμε μια ήττα που μας στενοχωρεί πάρα πολύ αλλά που δεν νομίζω ότι μας βγάζει από το στόχο μας που είναι ο ίδιος, δηλαδή η σωτηρία της ομάδος. Συγχαρητήρια στη Λάρισα για τη νίκη της. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας μας επειδή λείπουν και κάποιοι παίκτες, δεν είναι αυτή που ήταν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ