Νέα πρόταση του Άρη για Ματέο Γκαρσία

Νέα πρόταση του Άρη για Ματέο Γκαρσία

Οι άνθρωποι της ομάδας θα επικοινωνήσουν και πάλι με τη Λας Πάλμας για την απόκτηση του Αργεντινού.

Το σίριαλ με τον Ματέο Γκαρσία στον Άρη φαίνεται πως πλησιάζει στο τέλος του, καθώς η υπόθεση αναμένεται να ολοκληρωθεί με θετικό ή με αρνητικό τρόπο μέσα στις επόμενες μέρες.

Κατόπιν απόφασης του Θόδωρου Καρυπίδη θα υπάρξει αύριο (05/08) νέα επικοινωνία με τη Λας Πάλμας, που έχει τα δικαιώματα του παίκτη, για να κατατεθεί ξανά πρόταση για την απόκτησή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή θα κυμαίνεται περίπου στο ίδιο ποσό με την αρχική (γύρω στο 1,5 εκατομμύριο) και θα καταβληθεί σε τρεις δόσεις.

Αυτό που διαφέρει από την πρώτη προσέγγιση που είχαν κάνει οι Θεσσαλονικείς είναι πως αυτή τη φορά θα θέσουν τελεσίγραφο, ζητώντας την απάντηση από την ισπανική ομάδα μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ειδάλλως θα αποσύρουν την προσφορά τους.

Ο Αργεντινός αγωνίστηκε την περσινή σεζόν ως δανεικός στην ομάδα, σημειώνοντας 32 εμφανίσεις και 11 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Στο στρατόπεδο του Άρη επικρατεί αισιοδοξία, καθώς ο 22χρονος εξτρέμ δεν είναι στα πλάνα του Πέπε Μελ και δεν έχει βρει ακόμη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, η τελική απόφαση όμως ανήκει στη Λας Πάλμας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ