Ιβάν Σαββίδης: Ήρθε και παίρνει αποφάσεις

Ιβάν Σαββίδης: Ήρθε και παίρνει αποφάσεις

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης και αμέσως όλος ο μηχανισμός του ΠΑΟΚ ενεργοποιήθηκε προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για όλα τα ανοιχτά μέτωπα.

Εδώ και λίγες ώρες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την αναμέτρηση με τον Άγιαξ. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αναμένεται να συναντηθεί για πρώτη φορά με το νέο προπονητή της ομάδας Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Σαββίδης θα έχει την ευκαιρία να κουβεντιάσει με τον Πορτογάλο τεχνικό, να ακούσει τις απόψεις για την ομάδα, την αναμέτρηση με τον Άγιαξ και στη συνέχεια παρουσία και του Μάριο Μπράνκο να κουβεντιάσουν για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.

Όπως έχουμε αναφέρει από to10.gr, σύμφωνα με τα «θέλω» του 40χρονου προπονητή, η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και στην επίθεση. Πρώτη επιλογή για τη θέση του αριστερού μπακ είναι ο Μίκο Αλμπορνόε, ενώ για την επίθεση εκτός από τον Γκουστάβο Μπλάνκο ο ΠΑΟΚ παλεύει και άλλη μια περίπτωση για την επίθεση. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε πολύ δυνατό πρωτάθλημα και έμπειρο.

Από εκεί και πέρα ο Ιβαν Σαββίδης θα συζητήσει με τα στελέχη της ΠΑΕ για το τηλεοπτικό κανάλι που θα προβάλει τα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά. Εκτός από το OPEN tv, θα γίνει άλλη μια κουβέντα με τα υψηλόβαθμα στελέχη της NOVA προκειμένου να μάθουν ποια θα είναι τα οικονομικά ανταλλάγματα. Μέχρι στιγμής φαβορί είναι το τηλεοπτικό κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ