«Οργώνει» την Premier League για στόπερ ο Καρντόσο

«Οργώνει» την Premier League για στόπερ ο Καρντόσο

Η αναζήτηση στόπερ στην Ένωση καλά κρατεί με τον Μιγκέλ Καρντόσο να στρέφει την προσοχή του στην αγορά της Premier League.

Η απόκτηση ενός ακόμα στόπερ, είναι στην πρώτη θέση της λίστας των μεταγραφικών αναζητήσεων της ΑΕΚ, με τον Καρντόσο να ψάχνει έναν παίκτη με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να «κολλήσει» με την υπάρχουσα τετράδα των Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Οικονόμου και Σβάρνα.

Σύμφωνα με την Sportday μάλιστα, οι κιτρινόμαυροι ψάχνουν τον παίκτη αυτόν τις τελευταίες ημέρες, στην αγορά της Premier League και τους παίκτες που έχουν «κόψει» οι ομάδες του Νησιού. Ο Ραούλ Κάστρο μάλιστα, ο ατζέντης που είχε εμπλακεί στη μεταγραφή του Ολιβέιρα στην ‘Ένωση, έχει ενεργοποιηθεί εκ νέου προκειμένου να εντοπίσει άλλη μια τέτοια περίπτωση για τα μετόπισθεν.

Το οικονομικό ωστόσο ίσως αποτελέσει «αγκάθι» όταν αναφερόμαστε στη συγκεκριμένη αγορά. Στην ΑΕΚ ψάχνουν με για τους «κομμένους» ποδοσφαιριστές από ομάδες επιπέδου Premier League, αλλά δεν προτίθενται να δαπανήσουν για ετήσιες απολαβές περισσότερες από 350.000 ευρώ το οποίο θα είναι και το ταβάνι όσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό που θα αποκτηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ