Καρεμπέ σε τουρκικά ΜΜΕ: «Κοιτάμε τον Οζκάν»

Καρεμπέ σε τουρκικά ΜΜΕ: «Κοιτάμε τον Οζκάν»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Τούρκοι, ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, δήλωσε ότι οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον 20χρονο μέσο της Εσκισεχίσπορ, Μεχμέτ Οζκάν.

Αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League μετράει ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να βρίσκονται ήδη στην Κωνσταντινούπολη και τους παράγοντές τους να αποτελούν πόλο έλξης για τους Τούρκους.

Το βράδυ της Τρίτης στη γειτονική χώρα κυκλοφόρησε συνέντευξη του αθλητικού διευθυντή του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος φέρεται να δήλωσε ότι οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν την περίπτωση του μέσου της Εσκισεχίσπορ, Μεχμέτ Οζκάν.

«Εμείς παρακολουθούμε μεταξύ άλλων τον Οζκάν της Εσκισεχίσπορ. Είναι ένας από τους παίκτες που κοιτάμε», φέρεται να είπε ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρουν οι Τούρκοι, διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Μήτρογλου. «Δεν είναι στην ατζέντα μας η μεταγραφή του Μήτρογλου. Στην Τουρκία υπάρχουν πολύ καλοί νέοι παίκτες. Πολλά ταλέντα», φέρεται να πρόσθεσε.

O Οζκάν είναι 20 χρονών και θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του τουρκικού ποδοσφαίρου. Πέρσι, έπαιξε σε 34 ματς  με την Εσκισεχίσπορ και έβγαλε 2 ασίστ. Ουδείς, πάντως, γνωρίζει εάν οι συγκεκριμένες δηλώσεις είναι αληθινές, καθώς οι Τούρκοι έχουν… ιστορικό. Πριν από λίγο καιρό είχαν «αποκαλύψει» δηλώσεις του Γιάννη Μώραλη για τον Κώστα Μήτρογλου, οι οποίες δεν είχαν γίνει ποτέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ