Παναθηναϊκός: Οι λεπτές ισορροπίες και το «όλοι θα κερδίσουμε»

Παναθηναϊκός: Οι λεπτές ισορροπίες και το «όλοι θα κερδίσουμε»

Ο Παναθηναϊκός επέλεξε να αυξήσει το μπάτζετ του, δημιουργώντας ανισορροπίες στο ρόστερ, αλλά Νταμπίζας και Δώνης στέλνουν μήνυμα ενότητας για το καλό όλων.

Ο Παναθηναϊκός κινείται δυναμικά στις μεταγραφές, αποκτά καλούς ποδοσφαιριστές, ενώ ήδη η παρουσία του στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας είναι εντυπωσιακή. Αυτές οι κινήσεις, όμως, όπως και η εικόνα των Πράσινων, ναι μεν φτιάχνουν το κλίμα γενικώς, αλλά την ίδια στιγμή εντός των τειχών υπάρχουν λεπτές ισορροπίες, που ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης θα πρέπει να τις προσέξουν πολύ. Και ήδη προσπαθούν να κρατήσουν τα στεφανά.

Ο λόγος; Κυρίως τα συμβόλαια που παίρνουν οι νέοι παίκτες και τα οποία είναι υψηλότερα από εκείνα των παικτών που βρίσκονται από πέρυσι στο ρόστερ. Αλλά και οι ρόλοι, έτσι όπως διαμορφώνονται μετά τις τελευταίες προσθήκες.

Ο Μπουζούκης και ο Μαυρομάτης, για παράδειγμα, παρότι ήταν βασικοί πέρυσι ανανέωσαν με 120.000 και 70.000 αντίστοιχα. Και τώρα βλέπουν (για παράδειγμα) παίκτες όπως οι Κολοβός (220.000) και Ζαχίντ (320.000) να έρχονται με πολλαπλάσια χρήματα.

Χρήματα που επηρεάζουν και παίκτες όπως ο Κουρμπέλης, ο Διούδης και ο Δώνης, που θεωρούν ότι πρέπει να λάβουν αυξήσεις. Μάλιστα, ο Μαυρομάτης, ενώ έμεινε για να είναι βασικός, άντε… 3ος, ξαφνικά πάει να γίνει 4ος, πίσω από τους Κολοβέτσιο, Νούνιες και τον έτερο στόπερ που θα αποκτηθεί! Ενώ ο Ζαχίντ πιθανότατα θα «βγάλει» από την 11άδα, είτε τον Μπουζούκη είτε τον Δώνη!

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Χατζηγιοβάνη, η άφιξη του Κολοβού και του Μολό είναι πιθανό να μειώσουν τον χρόνο συμμετοχής του. Ηδη ο ατζέντης του μίλησε για ενδιαφέρον από Ολλανδία και Βέλγιο κα οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα. Το κακό για το Τριφύλλι είναι πως μεγαλύτερη πρόταση που έχει λάβει για τον «Χάτζη» είναι 300.000  € και οι απαιτήσεις είναι μίνιμουμ 900.000 €.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει η πεποίθηση ότι οι όποιες «μουρμούρες» δεν θα προκαλέσουν πρόβλημα την εύρυθμη λειτουργία του συνόλου. Αντιθέτως, πιστεύουν άπαντες και αυτό προσπαθούν να περάσουν και στο σύνολο πως η καλή παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα, θα ανοίξει νέες ευκαιρίες για όλους τους παίκτες και θα αυξήσει την υπεραξία τους. Και έτσι πρέπει να εκλάβουν όλοι τη σεζόν που ξεκινάει σε δύο εβδομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ