Στην Μπόκα Τζούνιορς με οψιόν αγοράς 4.500.000 ο Σολδάνο!

Στην Μπόκα Τζούνιορς με οψιόν αγοράς 4.500.000 ο Σολδάνο!

Συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Μπόκα Τζούνιορς για 18μηνο δανεισμό του Σολδάνο αποκαλύπτουν οι Αργεντινοί. «Ενοίκιο» 300.000 € και οψιόν αγοράς-μαμούθ!

Οταν ο Ολυμπιακός προχωρούσε στην απόκτηση του Φράνκο Σολδάνο τον περασμένο Ιανουάριο, to10.gr είχε γράψει ότι η τιμή που τον αγόρασε από την Ουνιόν Σάντα Φε, μπορεί να χαρακτηριστεί ως και… κλοπή. Διότι οι Ερυθρόλευκοι πλήρωσαν κάτω από 1.000.000 € για έναν Αργεντινό σέντερ φορ πρώτης κατηγορίας, μόλις 24 ετών, με αξία στη μεταγραφική αγορά τουλάχιστον τετραπλάσια.

Εξι μήνες μετά τα ποσά επιβεβαιώνονται, καθώς όπως αναφέρουν τα αργεντίνικα Μέσα Ενημέρωσης, Ολυμπιακός και Μπόκα Τζούνιορς έφτασαν σε συμφωνία για τον δανεισμό του Σολδάνο. Με τα ποσά που περιλαμβάνει το deal που αποκαλύπτουν οι Αργεντινοί, να προκαλούν αίσθηση και να δείχνουν ότι μάλλον… κάτι αξίζει ο παίκτης. Και ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν είναι τρελοί ή άσχετοι, που δεν θέλουν να τον χάσουν ή να τον… ξεπουλήσουν.

Σύμφωνα με την «OLE» η Μπόκα Τζούνιορς θέλει τον Σολδάνο δανεικό για 18 μήνες και σε αυτή τη βάση συζήτησε με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα το «TycSports» αποκαλύπτει τα χρήματα στα οποία φέρεται να έχουν συμφωνήσει ο Ολυμπιακός και η Μπόκα. Ενώ αναφέρει ότι την Παρασκευή ή το Σάββατο ο παίκτης θα βρεθεί στο Μπουένος Αϊρες για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του.

Στα οικονομικά δεδομένα, τώρα, οι Πειραιώτες αναμένεται να λάβουν 300.000 € ως «ενοίκιο» για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή τους, ενώ στη συμφωνία θα μπει και οψιόν αγοράς, η οποία θα τοποθετηθεί στα 4.500.000 €. Ενα ποσό σχεδόν… πέντε φορές μεγαλύτερο από τα χρήματα που έδωσε ο Ολυμπιακός για να αποκτήσει τον Σολδάνο.

Ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλουν να χαθεί ο Σολδάνο. Τον πιστεύουν και θεωρούν απλώς ότι χρειάζεται χρόνο και παιχνίδια στα πόδια του σε επίπεδο ανταγωνιστικό και και πρωταθλητισμού, για να δείξει την πραγματική του αξία. Η μεταγραφή σε μια ομάδα όπως η Μπόκα, που αποτελεί ελίτ για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, είναι η καλύτερη δυνατή κίνηση.

Και για τον Ολυμπιακό, που συναναστρέφεται με ένα από τα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά brands του πλανήτη, αλλά και για τον ίδιο τον Σολδάνο. Που θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Λατινικής Αμερικής.

Μια win win κατάσταση για όλες τις πλευρές. Αλλά και για την ίδια την Μπόκα, που αποκτά έναν ποδοσφαιριστή στο στιλ που αναζητούσε, σε σούπερ ηλικία, αλλά και με ευρωπαϊκές παραστάσεις. Κάτι εξόχως για τη Σεϊνέσες. Που εξ αρχής είχε στις τρεις υψηλότερες θέσεις της λίστας της τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ