Λαμία: Ανανέωσε ο Αντέτζο

Λαμία: Ανανέωσε ο Αντέτζο

Ο 30χρονος αμυντικός θα συνεχίσει να φοράει τα χρώματα της Λαμίας και δήλωσε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Με τη φανέλα της Λαμίας θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Ντάνιελ Αντέτζο, με την ομάδα της Φθιώτιδας το απόγευμα της Τετάρτης να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό.

Ο έμπειρος σέντερ μπακ πέρσι έκανε μια γεμάτη σεζόν, πραγματοποιώντας συνολικά 36 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.  Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο Ντάνιελ Αντέτζο δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα τη συνεργασία μου με την ομάδα την οποία αγαπάω πολύ και θέλω να βάλω τα δυνατά μου να πετύχει τους στόχους της όπως και την προηγούμενη χρονιά. Περιμένω ο κόσμος να είναι δίπλα μας και να μας στηρίξει και στη φετινή προσπάθεια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Daniel Adejo.

Ο 30χρονος (07/08/1989) κεντρικός αμυντικός, ήρθε στη Λαμία το καλοκαίρι του 2018, από την Κέρκυρα και είχε συνολικά 36 την περσινή σεζόν συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

Του ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την ομάδα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ