Το ντεμπούτο του Μολό με τον Παναθηναϊκό

Το ντεμπούτο του Μολό με τον Παναθηναϊκό

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του με το «τριφύλλι» έκανε ο Γιοάν Μολό στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με το Κερατσίνι, όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 6-0.

Το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Γιοάν Μολό κόντρα στο Κερατσίνι. Οι «πράσινοι» βρήκαν την ευκαιρία να παραμείνουν σε αγωνιστικό ρυθμό, αφού η σύνθεση αποτελούνταν από παίκτες που δεν ξεκίνησαν στο παιχνίδι με την Γαλατασαράι.

Το «τριφύλλι» επικράτησε με 6-0 στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου και η πρώτη «γεύση» από τον Γάλλο άφησε καλές εντυπώσεις έπειτα από τις δύο ασίστ που έδωσε. Ο Μολό «έσκαψε» την μπάλα πίσω από την πλάτη της αντίπαλης άμυνας και ο Θεοχάρης με ανάποδη κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό.

Λίγο αργότερα (20′) ο Γάλλος σέντραρε συρτά από τα αριστερά και ο Καμπετσής από το ύψος του πέναλτι «έγραψε» το 2-0. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με δράστες τους Θεοχάρη και Βέργο. Ο πρώτος σούταρε έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στην οριζόντια δοκό του αντίπαλου τερματοφύλακα και ο Βέργος την «έσπρωξε» σε κενή εστία.

Στο 59’ σημειώθηκε το 4-0 έπειτα από σέντρα του Εμμανουηλίδη από δεξιά και καρφωτή κεφαλιά του Κόναν. Στο 79’ ο Εμμανουηλίδης πάσαρε στην περιοχή στον Σέχου, αυτός γύρισε άμεσα στον Σερπέζη που με δυνατό σουτ πέτυχε το 5-0. Στο 87ο λεπτό η άμυνα του Κερατσινίου δεν βρήκε τον τρόπο να απομακρύνει και ο Σερπέζης πέτυχε το τελικό 6-0 με κοντινό πλασέ.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμού του Σέχου. Να σημειωθεί πως οι βασικοί του αγώνα στην Τουρκία έκαναν προπόνηση πριν την έναρξη του φιλικού με το Κερατσίνι.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Χριστογεώργος (60’ Μπότσαρης), Αποστολάκης (46’ Βαγιαννίδης), Ζαγαρίτης, Μαυρομμάτης, Νούνες, Κουρμπέλης (46’ Αλεξανδρόπουλος), Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος (46’ Σερπέζης), Μολό (60’ Σέχου), Καμπετσής (46’ Κόναν), Βέργος (46’ Εμμανουηλίδης).

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ