Ολυμπιακός : Το δώρο του Λεμονή που προκάλεσε ξεσηκωμό στα αποδυτήρια!

Ολυμπιακός : Το δώρο του Λεμονή που προκάλεσε ξεσηκωμό στα αποδυτήρια!

Τo10.gr αποκαλύπτει τι ζήτησε ως αρχηγός ο Φορτούνης από τον Τάκη Λεμονή και γιατί η απάντηση του 57χρονου τεχνικού έφερε αποθέωση από τους παίκτες

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Κώστας Φορτούνης, ως αρχηγός του Ολυμπιακού και εκπροσωπώντας όλους τους συμπαίκτες του, απευθύνθηκε στον Τάκη Λεμονή και του κατέθεσε ένα ομαδικό αίτημα: Να προστεθεί μία ημέρα παραπάνω ξεκούρασης στην άδεια των Χριστουγέννων.

Ο Λεμονής δεν απάντησε αμέσως και… ταλαιπώρησε τους παίκτες του για λίγο. Εντούτοις, αφού το σκέφτηκε, εν συνεχεία πήρε τον λόγο και ανακοίνωσε τα την απόφασή του: «Ξέρετε ότι το πρόγραμμα έχει βγει και δεν πρέπει να αλλάζει. Αλλά φέρατε την ομάδα στην πρώτη θέση, οπότε σας αξίζει να ξεκουραστείτε μία ημέρα παραπάνω. Κερδίσατε μόνοι σας αυτό το δωράκι».

Αμέσως μόλις ο 57χρονος τεχνικός εκστόμισε τα ευχάριστα νέα στους παίκτες, στα αποδυτήρια επικράτησε ένας μικρός χαμός. Με τους «ερυθρόλευκους» να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά, να παίζουν μπουγέλο (!) και να… αποθεώνουν τον προπονητή τους.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι ο Λεμονής όχι απλώς έκανε το χατίρι των ποδοσφαιριστών του, αλλά προσέθεσε και… μισή ημέρα παραπάνω στην άδεια των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα, η γιορτινή άδεια των Πειραιωτών ξεκινά στις 21/12 (σ.σ. μετά το ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά) και η επόμενη προπόνηση ήταν προγραμματισμένη για το πρωί (10:30) της 27ης Δεκεμβρίου.

Τελικά ο Λεμονής ενημέρωσε τους παίκτες ότι όχι μόνο επεκτείνει για μία ημέρα την άδεια, αλλά τους δίνει… δώρο και μισή ακόμη ημέρα. Με την προπόνηση μετά τα Χριστούγεννα να προγραμματίζεται τελικά για το απόγευμα (19:30) της 28ης Δεκεμβρίου. Πώς, λοιπόν, να μην αποθεωθεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ