«Θα υπάρχει συνεργασία του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν στο μέλλον» (pics)

«Θα υπάρχει συνεργασία του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν στο μέλλον» (pics)

Ο Ίλιεφ μίλησε για τη συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη στο Βελιγράδι και το πλάνο ευρύτερης συνεργασίας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παρτιζάν.

Ο Ίβιτσα Ίλιεφ είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2007-08. Από το 2015 είναι τεχνικός διευθυντής της Παρτιζάν και χθες (7/8) ήταν μεταξύ των ανθρώπων της σερβικής ομάδας που υποδέχθηκαν στα γραφεία της τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Ίλιεφ μίλησε στο «Metropolis 95.5» για την επίσκεψη του προέδρου και μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε στο πλάνο που υπάρχει για ευρύτερη συνεργασία ανάμεσα στον Δικέφαλο και τη σερβική ομάδα.

Αρχικά για την επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη είπε: «Ήταν μια έκπληξη για εμάς ο ερχομός του Ιβάν Σαββίδη στο Βελιγράδι. Ήταν φανταστική στιγμή το ότι ήρθε εδώ ένα τόσο σημαντικό πρόσωπο, το οποίο προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ. Είναι ένας άνθρωπος που αισθάνεται την αγάπη ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Ήταν μια έντονα συναισθηματική στιγμή. Ήρθε κοντά μας, τον ξεναγήσαμε στις εγκαταστάσεις και την αίθουσα τροπαίων και του μιλήσαμε για τη συνεργασία που πρέπει να αναπτύξουν οι δύο σύλλογοι».

Για το πλάνο συνεργασίας: «Χθες κάναμε την αρχή, θα μιλήσουμε περισσότερο στο μέλλον. Μιλήσαμε για τις ακαδημίες και για μια πιθανή μεταγραφική συνεργασία. Αυτή την περίοδο δεν βλέπω να υπάρχει κάτι ενδιαφέρον, αλλά πιστεύω ότι στο μέλλον θα υπάρξουν ανταλλαγές παικτών ανάμεσα στις δύο ομάδες. Και στο παρελθόν ως αθλητικός διευθυντής μίλησα με τον Μίχελ για έναν παίκτη του ΠΑΟΚ, όμως δεν προχώρησε το ενδιαφέρον. Μελλοντικά μπορεί να υπάρξει συνεργασία».

Για το ενδεχόμενο διεξαγωγής φιλικού ανάμεσα στις δύο ομάδες: «Είναι μια ανοικτή επιλογή. Πριν τρία χρόνια κάναμε ένα φιλικό στο Βελιγράδι. Θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα έρθουμε κι εμείς για ένα φιλικό στη Θεσσαλονίκη. Εκτιμώ ότι πρέπει να καθιερώσουμε να γίνεται ανά 2-3 χρόνια ένα φιλικό. Πρέπει να ενισχύουμε την αγάπη ανάμεσα στους συλλόγους. Και αυτή η αγάπη ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Παρτιζάν είναι αιώνια».

Για το αν συζήτησαν με τον Ιβάν Σαββίδη για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ: «Ο Ιβάν πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει. Κι εμείς το ίδιο. Ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ καλή ομάδα και πετυχαίνει τον Άγιαξ σε δύσκολη περίοδο. Ο κ. Σαββίδης πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει στη ρεβάνς και να προκριθεί».

Για το αν δέχθηκε πρόσκληση να βρεθεί στη ρεβάνς στο Άμστερνταμ: «Θα το ήθελα πολύ να είμαι στο Άμστερνταμ, αλλά μετά από δύο μέρες παίζουμε με την Μαλάτιασπορ στην Τουρκία και πρέπει να είμαι εκεί. Ελπίζω πως εντός της χρονιάς θα έρθω να δω τον ΠΑΟΚ σε κάποιο παιχνίδι του Champions League και ο κ. Σαββίδης να δει εμάς στο Europa League. Νομίζω ότι σήμερα δεν θα είναι στο γήπεδο, αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος».

Για τους Ζίβκο Ζιβκοβιτς και Βλάνταν Ίβιτς: «Ο Ζίβκο είναι καλός φίλος. Του εύχομαι τα καλύτερα και πιστεύω ότι θα κάνει μια καλή χρονιά στον ΠΑΟΚ. Ο Βλάνταν είναι φανταστικός άνθρωπος, μιλήσαμε και χθες, ωστόσο, δεν θέλω να αποκαλύψω τα σχέδιά μας. Έκανε μεγάλη καριέρα ως παίκτης και πιστεύω ότι θα πετύχει σημαντικά αποτελέσματα και ως προπονητής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ