Παναθηναϊκός: Με Μολό η αποστολή για το φιλικό με την Μπεσίκτας

Παναθηναϊκός: Με Μολό η αποστολή για το φιλικό με την Μπεσίκτας

Ο Γάλλος ήταν εξαιρετικός στο φιλικό με το Κερατσίνι και βρίσκεται στην αποστολή για το φιλικό με την Μπεσίκτας, παρότι δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος - «Μέσα» και ο Κουρμπέλης.

Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του ενόψει του φιλικού του Σαββάτου με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη, με τον Γιώργο Δώνη να παίρνει στην αποστολή τους Γιόαν Μολό και Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού ξεπέρασε ο πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού, ενώ ο Γάλλος ήταν εξαιρετικός στο φιλικό με το Κερατσίνι και συμπεριελήφθη κανονικά στην αποστολή, παρότι ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Οι δύο παίκτες βρίσκονται κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού και αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο σπουδαίο φιλικό με την Μπεσίκτας (10/8). Αντίθετα, σε αυτή δεν βρίσκεται ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ο οποίος αναμένεται να παραχωρηθεί ως δανεικός στον Πανιώνιο.

Συγκεκριμένα, την αποστολή απαρτίζουν οι: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Θεοχάρης, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Ινσούα, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής, Μακέντα, Βέργος, Ζαγαρίτης, Κονάν, Κολοβός, Ζαχίντ, Νούνες και Μολό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ