Ολυμπιακός: Οι εξελίξεις με Τρέχο, η «κρυφή» επιλογή και η διάψευση για Αλενιά

Ολυμπιακός: Οι εξελίξεις με Τρέχο, η «κρυφή» επιλογή και η διάψευση για Αλενιά

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές για την απόκτηση του παίκτη που θα καλύψει το κενό του Φορτούνη. Ο Τρέχο και ο νεαρός παίκτης που έχει ξεχωρίσει. Δεν ασχολείται με Αλενιά ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση ενός μέσου που θα καλύψει το κενό του Κώστα Φορτούνη. Και ήδη έχει επαφές με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, με σκοπό να εντάξει στο δυναμικό του τον Οσκαρ Τρέχο. Μια υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη, γίνονται συζητήσεις με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και μετά και το δεύτερο παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ, θα οριστικοποιηθεί τι μέλλει γενέσθαι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αργεντινός επιτελικός μέσος θέλει να αγωνιστεί στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, έχει πάρει τις καλύτερες συστάσεις για τους Ερυθρόλευκους και γενικώς δεν θέλει να ακολουθήσει τη Ράγιο στη Σεγούντα Ντιβιζιόν. Ωστόσο έως τώρα προκύπτουν δύο ζητήματα. Το ένα αφορά στην επιμονή της νυν ομάδας του να τον διατηρήσει στο ρόστερ της. Και το δεύτερο (και σημαντικότερο) έχει να κάνει με την οικογένεια του Τρέχο. Καθώς από τη μία πιέζεται να επιστρέψει στην Αργεντινή και από την άλλη έχει την ευκαιρία να μείνει στην Ισπανία (και δη τη Μαδρίτη), χωρίς να χρειαστεί νέα μετακίνηση για τον ίδιο, τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους…

Βεβαίως, είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις που να μπορούν να καλύψουν τις θέσεις 8-10. Η σημαντικότερη εξ αυτών, μάλιστα, αφορά νεαρό ποδοσφαιριστή, που μπορεί να αποτελέσει και επένδυση για το μέλλον των Ερυθρόλευκων. Καθώς είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με το να επενδύει μόνο στο παρόν, αλλά και να βρίσκει λύσεις που θα του δώσουν άμεσα αποτελέσματα, αλλά θα έχουν και προοπτική.

Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρουμε ότι από την ΠΑΕ Ολυμπιακός διαψεύστηκε επίσημα ότι υπάρχει ή υπήρξε ποτέ ενδιαφέρον για την απόκτηση του 21χρονου κεντρικού χαφ Αλενιά της Μπαρσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ