Τσεκάρεται το VAR στην Τούμπα

Τσεκάρεται το VAR στην Τούμπα

Στο γήπεδο της Τούμπας θα γίνει το πρώτο τεστ για το VAR, σε οικογενειακό φιλικό της Κ17 του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Παρασκευής. Με VAR και το φιλικό Ξάνθη – ΑΕΛ.

Η εποχή… VAR ξεκινάει στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τις πρώτες δοκιμές ώστε από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος να υπάρχει σε όλα τα γήπεδα.

Έτσι σήμερα, θα γίνει δοκιμαστικό τεστ στο γήπεδο της Τούμπας σε οικογενειακό φιλικό της Κ17 του ΠΑΟΚ!

Στα γραφεία της ΕΠΟ το τελευταίο διάστημα γίνονται πυρετώδεις προετοιμασίες ώστε να κερδίσουν τη μάχη με τον χρόνο και να μπει το VAR από την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος αν και υπάρχουν αρκετές δυσκολίες που πρέπει να ξεπεραστούν.

Σύμφωνα λοιπόν με το πρόγραμμα θα πρέπει η κάθε ΠΑΕ να προγραμματίσει μια φιλική αναμέτρηση ακόμα και με ποδοσφαιριστές των ακαδημιών της ώστε να γίνει το τεχνολογικό τεστ που θα δώσει την έγκριση στο κάθε γήπεδο. Σύμφωνα με το «novasports.gr» τα τεστ θα λάβουν χώρα στις εξής ημερομηνίες:

9 Αυγούστου: Τούμπα
10 Αυγούστου: Βικελίδης
11 Αυγούστου: Ξάνθη
12 Αυγούστου: Λάρισα
16 Αυγούστου: Λαμία
17 Αυγούστου: Βόλος
18 Αυγούστου: Αγρίνιο
19 Αυγούστου: Τρίπολη
20 Αυγούστου: Περιστέρι, Ηράκλειο
21 Αυγούστου: Νέα Σμύρνη
23 Αυγούστου: Καραϊσκάκη

Στόχος είναι ως τις 23 Αυγούστου να έχουν ελεγχθεί όλα τα γήπεδα των ομάδων της Superleague 1 ώστε από την πρώτη αγωνιστική να λειτουργήσει κανονικά.

Τέλος το VAR θα εφαρμοστεί κανονικά και στο προσεχές φιλικό παιχνίδι της Ξάνθης με την ΑΕΛ στα «Πηγάδια» την Κυριακής (19:30).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ