Παναθηναϊκός : Ο Ουζουνίδης πρώτα θα μιλήσει με τον Χίλιεμαρκ και μετά θα αποφασίσει για το μέλλον του

Παναθηναϊκός : Ο Ουζουνίδης πρώτα θα μιλήσει με τον Χίλιεμαρκ και μετά θα αποφασίσει για το μέλλον του

Τι ισχύει για την περίπτωση του Σουηδού, που μοιάζει να αδιαφορεί μέσα και έξω από το γήπεδο.

Δεν προέκυψε τώρα ο προβληματισμός του Μαρίνου Ουζουνίδη για τη συμπεριφορά του Όσκαρ Χίλιεμαρκ. Ο Σουηδός στην Ξάνθη εμφανίστηκε και πάλι εκνευρισμένος, πιθανότατα από το γεγονός πως έχει χάσει τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα. Το ίδιο είχε εμφανιστεί και στο Περιστέρι, στο πρώτο επί της ουσίας παιχνίδι που ο Ουζουνίδης του έστειλε το μήνυμα. Ένα μήνυμα που ο Χίλιεμαρκ φαίνεται πως δεν έλαβε.

Ο Σουηδός προβληματίζει τον Ουζουνίδη έντονα όχι μόνο με την απόδοσή του, αλλά και με την εν γένει συμπεριφορά του. Τη συμπεριφορά του στο γήπεδο, στα αποδυτήρια, στους αγώνες, στις προπονήσεις. Άλλοτε με… τουπέ, άλλοτε με αδιαφορία. Χωρίς πάθος, χωρίς ένταση. Στοιχεία που θεωρεί απαραίτητα ο Ουζουνίδης και που τα θεωρούσε πάντα, σε κάθε του ομάδα.

Οι φήμες των τελευταίων ωρών, μετά και τη νέα άσχημη εικόνα του Χίλιεμαρκ στο διάστημα που αγωνίστηκε στην Ξάνθη θέλουν τον Παναθηναϊκό να δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Σουηδό. Ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν στην κουβέντα που αναμένεται να κάνει ο Ουζουνίδης μαζί του και η οποία θα γίνει πριν από τον αγώνα της Πέμπτης με τη Λαμία για το Κύπελλο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα μιλήσει με τον Χίλιεμαρκ για να δει που οφείλεται η συμπεριφορά του. Διότι όλα μπορεί να ξεκινούν από το οικονομικό και την εν γένει κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο.

Αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Ακόμα και της πρόωρης αποχώρησης του Σουηδού από το ρόστερ τον ερχόμενο Ιανουάριο. Ωστόσο, ο Ουζουνίδης θα εξαντλήσει πρώτα τα περιθώρια να κερδίσει τον καλό Χίλιεμαρκ, καθώς η ποιότητα στο ρόστερ δεν είναι μεγάλη και ο Έλληνας προπονητής θέλει μεν μαχητικότητα, ψυχή και πάθος, αλλά χρειάζεται και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές για τη συνέχεια της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ