ΕΠΟ, do you speak English?

ΕΠΟ, do you speak English?

Απίστευτες προχειρότητες από την ΕΠΟ που έστειλε εκπροσώπους της, να ενημερώσουν Μαρτίνς και παίκτες του Ολυμπιακού στο Ρέντη για το VAR, χωρίς αυτοί να γνωρίζουν αγγλικά

Υπάρχουν στιγμές που τα λόγια φαντάζουν «φτωχά» για περιγράψουν την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο την περίοδο της… εξυγιαντικής ΕΠΟ.

Τι να πρωτοπείς για γεγονότα που δυσφημίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και φανερώνουν την ανυποληψία στην οποία έχει περιέλθει με τα όσα συμβαίνουν επί προεδρίας Βαγγέλη Γραμμένου.

Η κατάσταση είναι απερίγραπτη και σε ότι έχει να κάνει με το VAR καθώς οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας αδυνατούν να πράξουν ακόμα και τα βασικά, δύο μόλις εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το VAR λοιπόν αναμένεται να εφαρμοστεί στο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει σε 15 μέρες και η ΕΠΟ αποφάσισε να κάνει ενημέρωση σε όλες τις ομάδες, αναφορικά με θέματα που αφορούν το συγκεκριμένο σύστημα.

Ο Θεός όμως να την κάνει… ενημέρωση, καθώς αυτά που έγιναν για παράδειγμα από τους εκπροσώπους της ομοσπονδίας σήμερα το πρωί στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού δεν έχουν προηγούμενο.

Οι δύο απεσταλμένοι της ΕΠΟ πήγαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις των πειραιωτών για να ενημερώσουν το προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες της ομάδας του λιμανιού για το VAR.

Πήγαν για ενημέρωση χωρίς όμως κανείς εκ των δύο να μιλάει αγγλικά ώστε να μπορέσουν να καταλάβουν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, οι Πορτογάλοι συνεργάτες του και φυσικά οι ξένοι παίκτες της ομάδας του Πειραιά.

Έτσι χρειάστηκε να κάνουν την μετάφραση άνθρωποι του Ολυμπιακού ώστε να μπορέσουν να καταλάβουν ο Μαρτίνς, οι Πορτογάλοι συνεργάτες του και οι ξένοι παίκτες.

Είναι πάντως πραγματικά ν’ απορεί κάποιος για την προχειρότητα με την οποία γίνονται τα πράγματα στην ΕΠΟ και το περιστατικό που περιγράψαμε, αποδεικνύει πως η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι απογοητευτική.

Η… εξυγιαντική ΕΠΟ δεν είναι σε θέση να κάνει ούτε τα βασικά και το χάλι δεν έχει τελειωμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ