«Ο Σαββίδης λατρεύει το ποδόσφαιρο, θα υπάρξει συνεργασία ΠΑΟΚ με Παρτιζάν»

«Ο Σαββίδης λατρεύει το ποδόσφαιρο, θα υπάρξει συνεργασία ΠΑΟΚ με Παρτιζάν»

Ο Μίλος Βαζούρα τοποθετήθηκε για την επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη στα γραφεία της Παρτιζάν και τις συζητήσεις για συνεργασία με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης επισκέφτηκε τις προηγούμενες μέρες τα γραφεία και τις εγκαταστάσεις της Παρτιζάν στο Βελιγράδι, κάνοντας μια σειρά συναντήσεων με τους ανθρώπους της σερβικής ομάδας, με την οποία αναμένεται να αναπτυχθεί συνεργασία με τον ΠΑΟΚ.

Μιλώντας για όσα ειπώθηκαν στις συζητήσεις με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο του Δικέφαλου, ο Μίλος Βαζούρα (ο γενικός διευθυντής της Παρτιζάν) δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, ενώ προανήγγειλε κι ένα φιλικό παιχνίδι.

Μεταξύ άλλων είπε: «Αυτός ο άνθρωπος λατρεύει το ποδόσφαιρο. Είναι ένας απλός άνθρωπος, ένας τζέντλεμαν και αγαπάει τη Σερβία, το Βελιγράδι και την Παρτιζάν. Μιλήσαμε για όλα, δεν είναι η πρώτη φορά που βρέθηκε στο Βελιγράδι. Μας είπε ότι είναι εντυπωσιασμένος από την υποδοχή και το πως τον κάνουν όλοι να νιώθει σε κάθε βήμα του στην πόλη.

Πρώτα από όλα, συμφωνήσαμε ότι θα υπάρχει από εδώ και πέρα μία πιο δυνατή και στενή συνεργασία των δύο ομάδων σε επίπεδο πρώτης ομάδας αλλά και ακαδημιών. Φυσικά, πρώτο θέμα μας, ήταν το φιλικό παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν. Εμείς τους έχουμε φιλοξενήσει εδώ και πλέον είναι η σειρά τους να μας φιλοξενήσουν στην Τούμπα. Θα υπάρξει σύντομα μία διακοπή στα πρωταθλήματα λόγω των Εθνικών ομάδων, οπότε είναι πιθανό να υπάρξει κάτι τότε.

Του έκανε εντύπωση, το πόσους πολλούς νεαρούς παίκτες έχει βγάλει η Παρτιζάν και παίζουν πλέον σε ισχυρά κλαμπ της Ευρώπης. Έμεινε εντυπωσιασμένος από αυτό και από το πώς καταφέρνουμε να βγάζουμε τόσους καλούς παίκτες, υπό δύσκολες οικονομικές συνθήκες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ