Τον Ρούμπεν Γκάμπριελσεν τσεκάρει η ΑΕΚ

Τον Ρούμπεν Γκάμπριελσεν τσεκάρει η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ψάχνεται για στόπερ και ένας παίκτης της Μόλντε φαίνεται να… γυάλισε στους κιτρινόμαυρους μετά από το ματς των Σουηδών κόντρα στον Άρη.

Η ΑΕΚ χτενίζει την αγορά για να βρει ένα στόπερ που θα πλαισιώσει την ήδη υπάρχουσα τετράδα των Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα και Οικονόμου. Ο Μπα της Ράγιο Βαγεκάνο είναι ο Νο.1 στοχος των Καρντόσο και Λυμπερόπουλου, ωστόσο δεν παύουν να εξετάζονται και άλλοι παίκτες σαν εναλλακτική λύση.

Σύμφωνα με την Sportime, ένας από αυτούς είναι και ο Λούναρ Ρούμπεν Γκάμπριελσεν. Ο Νορβηγός στόπερ αγωνίζεται στη Μόλντε και ήταν εκ των κορυφαίων στη νίκη των Σουηδών επί του Άρη με 3-0 στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League.

Στην Ένωση παρακολούθησαν το ματς αυτό και εντυπωσιάστηκαν από την απόδοση και τα προσόντα του 27χρονου αρχηγού της Μόλντε, ο οποίος μπήκε ψηλά στη λίστα του Λυμπερόπουλου. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής μάλιστα έχει και ένα πολύ ισχυρό… ατού.

Το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβρη του 2019 που σημαίνει πως θα μπορέσει να αποκτηθεί χωρίς να ματώσει οικονομικά η Ένωση, μιας και η Μόλντε δεν θα θελήσει να τον χάσει χωρίς αντίτιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ