Ιντέγε: «Τα γκολ θα έρθουν»

Ιντέγε: «Τα γκολ θα έρθουν»

Ο Νιγηριανός φορ έδωσε συνέντευξη σε εφημερίδα της πατρίδας του και αναφέρθηκε εκτεταμένα στον Άρη.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Μπράουν Ιντέγε σε εφημερίδα της Νιγηρίας, μιλώντας για το διάστημα αποχής του από το ποδόσφαιρο και τη μέχρι τώρα εμπειρία του από τον Άρη. Ο επιθετικός των κίτρινων δήλωσε έτοιμος για δράση σωματικά και ψυχολογικά, τονίζοντας πως είναι θέμα χρόνου να σκοράρει σε επίσημο ματς.

-Επέστρεψες στο ποδόσφαιρο μετά από 12 μήνες. Πως νιώθεις;
«Υπέροχα. Κανείς ποδοσφαιριστής δεν θέλει να είναι εκτός δράσης, ακόμα κι αν είναι από τραυματισμό. Το να επιστρέφεις είναι εξαιρετικό. Αυτό ονειρευόμουν και ο Άρης μου έδωσε αυτή την ευκαιρία για να συνεχίσω την καριέρα μου. Λατρεύω το ποδόσφαιρο και μου έλειψε όσο καιρό ήμουν εκτός».

-Πόσο δύσκολο ήταν να βρίσκεσαι εκτός δράσης για έναν χρόνο;
«Δεν ήταν εύκολο, αλλά έπρεπε να κρατήσω σε καλή κατάσταση το σώμα μου και να είμαι δυνατός πνευματικά. Δεν το ήθελα, η ομάδα μου στην Κίνα το επέλεξε και έπρεπε να το σεβαστώ. Μου είπαν να προπονηθώ με την ομάδα Νέων παρά το γεγονός ότι δεν είχα υποπέσει σε παράπτωμα. Προσεύχομαι για κάθε ποδοσφαιριστή να μην περάσει όσα βίωσα εγώ πέρσι στην Κίνα. Ευχαριστώ τον Θεό που παίζω ξανά και ψυχολογικά το έχω αφήσει πίσω μου. Πρέπει να ανακάμψω και να επικεντρωθώ στη νέα μου ομάδα και ελπίζω να τα πάω καλύτερα».

-Γιατί τιμωρήθηκες στην Κίνα;
«Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου, που θέλω να συμπεριλάβω στην αυτοβιογραφία μου. Είναι μια ιστορία που θα λέω στα παιδιά μου».

-Έπαιξες δύο παιχνίδια στο Europa League μέχρι στιγμής (σ.σ. η συνέντευξη έγινε πριν τη Μόλντε), δεν σκόραρες αλλά είχες μια ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι. Πιστεύεις ότι επιστρέφεις στην καλή σου φόρμα;
«Δεν θα το πω αυτό ακόμη. Έμεινα εκτός έναν χρόνο, προσπαθώ να βάλω τον εαυτό μου σε έναν ρυθμό. Με περισσότερη προπόνηση και συγκέντρωση θα το πετύχω. Ο Άρης πέρασε στον επόμενο γύρο και ο στόχος είναι οι όμιλοι του Europa League. Τα γκολ θα έρθουν, δεν ανησυχώ γι’ αυτό. Πάντα σκόραρα σε όποια ομάδα έπαιζα και ο Άρης δεν θα είναι εξαίρεση σε αυτό. Με ξέρουν όλοι, γιατί έπαιξα στην Ελλάδα παλαιότερα. Η επιτυχία της ομάδας είναι πάνω απ’ όλα για μένα».

-Πώς είναι η εμπειρία στην Ελλάδα και τον Άρη;
«Μου τηλεφώνησε ο πρόεδρος του Άρη και στη συζήτηση βάλαμε κάτω τι θέλαμε και οι δύο και μετά μου είπε πως θα μιλούσε στον προπονητή. Γύρισε πίσω και με εξέπληξε, λέγοντάς μου ότι ο προπονητής θα ήθελε πολύ να έρθω στην ομάδα, παρότι ήμουν εκτός 12 μήνες. Παρακολούθησα τον Άρη την περασμένη σεζόν και κατάλαβα με το πως έπαιζε πως θα μου ταίριαζε. Δεν έχουν τα πολύ μεγάλα ονόματα παικτών, αλλά το αναπληρώνουν με τον τρόπο παιχνιδιού και την ομαδικότητα. Στο οικονομικό κομμάτι δεν ήταν αυτό που περίμενα, αλλά είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ξεκινήσω την καριέρα μου ξανά».

-Τι θα ήθελες να πετύχεις φέτος με τον Άρη;
«Ο στόχος είναι να έχουμε μια εξαιρετική σεζόν. Αν τερματίσουμε στην τετράδα θα είναι φανταστικά. Η σεζόν μόλις ξεκίνησε και ο Άρης προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa League. O κόσμος με ξέρει καλά από όταν ήμουν στον Ολυμπιακό. Υπέγραψα για έναν χρόνο, οπότε πρέπει να περιμένουν γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ