Αποχωρεί ο Σαράντης από την ΑΕΚ: «Αυτή τη χρονιά και τέλος!»

Αποχωρεί ο Σαράντης από την ΑΕΚ: «Αυτή τη χρονιά και τέλος!»

Ο επιχειρηματίας που ανέλαβε τις Ακαδημίες της ΑΕΚ προ δύο ετών αποχωρεί –Εστειλε τον γιο του και ακόμη δύο παιδιά για δοκιμή στην Ισπανία.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις Ακαδημίες της ΑΕΚ με τον Γρηγόρη Σαράντη να διαμηνύει προς όλους όσοι βρίσκονται γύρω του ότι αποχωρεί το καλοκαίρι του 2020. Ο επιχειρηματίας που τα τελευταία χρόνια σπατάλησε αρκετά χρήματα για τις Υποδομές του Δικεφάλου κατόπιν συμφωνίας με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, όπως αποκαλύπτει το «10» έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Και δεσμεύτηκε ότι θα καλύψει τα λειτουργικά έξοδα πληρώνοντας όλα όσα πρέπει για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα τη φετινή χρονιά στις κιτρινόμαυρες Ακαδημίες.

Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο καλοκαίρι οι Ακαδημίες επιστρέφουν στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, με τον Σαράντη να έχει κάνει όλες τις επιλογές προσώπων τα τελευταία χρόνια. Τούτο σημαίνει ότι με την επιστροφή της διοίκησης στην ΠΑΕ θα προκύψουν και αλλαγές σε πρόσωπα και πόστα.

Ο Σαράντης δαπάνησε πολλά χρήματα εξ’ αρχής δίνοντας το χρίσμα σε Ζήκο-Σαμαρά, δίχως να δει θετικά αποτελέσματα κυρίως από τον πρώτο με τον Σαμαρά να αποχωρεί γρήγορα. Ενώ εδώ και λίγους μήνες ο Νίκος Κωστένογλου έχει γίνει ο νέος τεχνικός διευθυντής και η συνεργασία τους είναι αρκετά καλή.

Η αλήθεια είναι μάλιστα ότι ο επιχειρηματίας είχε δεσμευτεί προ καιρού ότι θα κατασκευάσει και τα δύο νέα γήπεδα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, κάτι το οποίο δεν έχει υλοποιήσει. Και τούτο είναι και το σημείο τριβής του με τον Μελισσανίδη, με τον οποίο τα έχουν «σπάσει» τον τελευταίο καιρό. Και ο Τίγρης έχει αποφασίσει πλέον να προχωρήσει μόνος του στην ανάπτυξη των εγκαταστάσεων στο προπονητικό κέντρο της ομάδας που τελευταία έχει εξελίξει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Τέλος, ο Σαράντης να σημειώσουμε ότι έχει τον γιο του στις Ακαδημίες και φέτος είναι στην Κ17 της ΑΕΚ. Και αυτός ήταν και ο κύριος λόγος ενασχόλησης του με τις Υποδομές και η σημαντική επένδυση που έκανε. Μάλιστα, τον έχει στείλει στην Ισπανία για δοκιμή στην Ουέσκα μαζί με ακόμη δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ