Ξάνθη-ΑΕΛ 1-0

Ξάνθη-ΑΕΛ 1-0

Η Ξάνθη επικράτησε με 1-0 της ΑΕΛ σε φιλικό αγώνα στα Πηγάδια και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης μέτρησε με τη βοήθεια του VAR.

Πρεμιέρα έκανε το VAR στη φιλική αναμέτρηση της Ξάνθης με την ΑΕΛ στα Πηγάδια, με τους Ακρίτες να επικρατούν με 1-0 των «βυσσινί». Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης μέτρησε με τη βοήθεια του VAR, καθώς ο διαιτητής Καραντώνης συμβουλεύτηκε την τεχνολογία για να κατοχυρώσει το τέρμα.

Συγκεκριμένα το γκολ μπήκε στο 35′ με τον Φοσέ, με τον κ. Καραντώνη να ελέγχει τη φάση για το αν ήταν οφσάιντ ο σκόρερ, με το γκολ να μετράει κανονικά εντέλει και το 1-0 να είναι γεγονός.

Αυτή ήταν η 5η νίκη για την ομάδα του Κίκο Ραμίρεθ στα φιλικά, ενώ είναι αήττητη καθώς έχει και μία ισοπαλία. Επίσης, για πρώτη φορά στον πάγκο της ΑΕΛ κάθισε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Όπως προαναφέραμε, διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Καραντώνης, ενώ βοηθοί του ήταν οι Γιάννης Καραγκιζόπουλος και Κούλα Χασάν. 4ος διαιτητής ο Δημήτρης Μαλούτας, ενώ στο VAR ήταν ο  Στέφανος Κουμπαράκης με assistant τον Χρήστο Τζιώτζιο.

ΞΑΝΘΗ (Κίκο Ραμίρεθ): Σάο Μπέντο, Μπαξεβανίδης (73′ Ντίρεσταμ), Σόσα (80′ Λεωντσάκος), Λισγάρας, Καρασαλίδης, Κοβάσεβιτς, Τερκί (77′ Καμαρά), Ντε Αμορίμ (46′ Εντουάρντο), Τζουρίτσκοβιτς (65′ Ντε Λούκας), Φοσέ (46′ Στάρτζεον), Ρενέλα (63′ Γκαργκαλατζίδης)

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μπράλιτς, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Ζίβκοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, Σετσέροβιτς, Ντάουντα, Σικάβκα. Έπαιξαν στο β’ μέρος και οι: Ρίστιτς, Μπέρτος, Μόρας, Γκόλιας, Γκοΐκοβιτς, Στάνκοβιτς, Μπάλλας, Γιάκος, Νούνιτς, Μπούστος, Φιλίποβιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ