Αγοράζει Ιωάννη Κωστή ο Ολυμπιακός (vid)

Αγοράζει Ιωάννη Κωστή ο Ολυμπιακός (vid)

Από την Κύπρο επιβεβαιώνεται ότι Ολυμπιακός συμφώνησε με τη Νέα Σαλαμίνα για την αγορά του 19χρονου Κύπριου μέσου, Ιωάννη Κωστή. Στις 500.000 € το κόστος της μεταγραφής.

Ο Ολυμπιακός φροντίζει για το παρόν και το μέλλον του. Οι Ερυθρόλευκοι παρακολουθούν ενδελεχώς ποδοσφαιριστές από όλη την Ευρώπη και τον κόσμο. Και όποτε κρίνουν ότι έχουν βρει μια περίπτωση που τους ενδιαφέρει και θεωρείται άξια επένδυσης, προχωρούν δίχως δεύτερες σκέψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει και τυπικά στη διάρκεια της ημέρας τη μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή. Ενός 19χρονου μέσου, άγνωστου στο ελληνικό κοινό ποδοσφαιριστή, αλλά σπουδαίου ταλέντου, με εξαιρετική σεζόν στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Οι πληροφορίες για τη μετακίνηση του 19χρονου χαφ προέκυψαν την Κυριακή από την Κύπρο. Και μέσα σε λίγες ώρες οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Με τον Ολυμπιακό να δείχνει έντονο και πιεστικό ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνα, ολοκληρώνοντας με συνοπτικές διαδικασίες την απόκτησή του.

Από την κυπριακή ομάδα προκύπτει πως είπε το μεγάλο «ναι» στον Ολυμπιακό, αφού θα καρπωθεί ένα ποσό της τάξης των 500.000 €, συν κάποια χρήματα που μπορεί να προκύψουν από μπόνους επίτευξης στόχων, αλλά και συμμετοχών του διεθνούς Κύπριου μέσου. Μια συμφωνία που βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς αυτή την ώρα οι δύο ομάδες ανταλλάσσουν τα σχετικά έγγραφα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ενώ ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Δημήτρης Μασιάς, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Κωστή.

Ο Κωστή, αν και μόλις 19 ετών (17/03/2001), έχει ήδη 37 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ με τη Νέα Σαλαμίνα στην πρώτη κατηγορία του κυπριακού ποδοσφαίρου. Αποτελεί βασικό στέλεχος όλων των μικρών εθνικών ομάδων της Κύπρου, ενώ πριν λίγες εβδομάδες αγωνίστηκε και με τους άνδρες. Συγκεκριμένα, ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση των προκριματικών του Euro 2020 κόντρα στη Ρωσία, ενώ αγωνίστηκε 20 λεπτά και κόντρα στη Σκοτία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κωστή αγωνίζεται τόσο ως επιτελικός μέσος όσο και ως «8άρι» και ο Ολυμπιακός τον αποκτά, καθώς από το τμήμα σκάουτινγκ υπάρχει εισήγηση πως μπορεί να εξελιχθεί σε παίκτη πρώτης γραμμής για τους Ερυθρόλευκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ