ΑΕΚ: Θέλει Μπα τώρα, θέλει Γκάμπριελσεν… γενικά

ΑΕΚ: Θέλει Μπα τώρα, θέλει Γκάμπριελσεν… γενικά

Οι σκέψεις της ΑΕΚ για τους δύο κεντρικούς αμυντικούς. Η άμεση ανάγκη για τον Αμπτουλαγιέ Μπα και η θετική άποψη για τον Γκάμπριελσεν.

Μέχρι 31 Αυγούστου η ΑΕΚ θα βρίσκεται σε μια διαρκή μεταγραφική εγρήγορση. Και για να πουλήσει, και για να αγοράσει. Και στον Δικέφαλο έχουν αποφασίσει να κινηθούν αρχικά για απόκτηση κεντρικού αμυντικού και εν συνεχεία να εξετάσουν ξανά τις θέσεις των εξτρέμ αν αποχωρήσει με δανεισμό ο Ντέλετιτς.

Ο Αμπντουλαγιέ Μπα είναι ο βασικός στόχος για την άμυνα. Η Ράγιο τον δίνει, ο παίκτης θέλει να φύγει και η ΑΕΚ τον θέλει. Προσφέρει περίπου 500.000 ευρώ τον χρόνο στον Σενεγαλέζο στόπερ που έπαιρνε 800.000 ευρώ στην Ισπανία και καλείται να κάνει πίσω στο οικονομικό αν θέλει να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα». Ο Μιγκέλ Καρντόσο τον ξέρει από την καριέρα του στην Πορτογαλία και έχει ανάψει πράσινο φως στη διοίκηση του Δικεφάλου.

Ο Ρούμπεν Γκάμπριελσεν είναι μια περίπτωση που εξιτάρει. Διότι σε 4-5 μήνες είναι ελεύθερος και θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω από την Μόλντε. Η ΑΕΚ δεν θα έλεγε όχι να τον πάρει τώρα αν δεν έρθει ο Μπα, αλλά και να τον αποκτήσει σε κάθε περίπτωση τον Δεκέμβριο. Και αυτό διότι το επόμενο καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο του Τσιγκρίνσκι (έχει οψιόν για ακόμη ένα έτος) και ο Βράνιες επιστρέφει στην Αντερλεχτ όπου και ανήκει.

Δεδομένα αυτή την στιγμή η ΑΕΚ θα αποκτήσει κεντρικό αμυντικό. Και δεν αποκλείεται τελικά να είναι και δύο αν γίνει του Μπα και η Μόλντε θέλει να τον πουλήσει τώρα με ένα μικρό οικονομικό όφελος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ