Παναθηναϊκός: Προφορική συμφωνία με Ούφε Μπεχ

Παναθηναϊκός: Προφορική συμφωνία με Ούφε Μπεχ

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον 26χρονο Δανό μεσοεπιθετικό Ούφε Μπεχ. Θα υπογράψει συμβόλαιο 3ετους διάρκειας.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ακόμα μία μεταγραφή, καθώς ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Ούφε Μπεχ, με τον 26χρονο μεσοεπιθετικό να αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο Μπεχ άνηκε στο Αννόβερο την τελευταία τετραετία (2015-2019), δίχως να καταφέρει να καθιερωθεί στο βασικό σχήμα της γερμανικής ομάδας. Μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, έπαιξε ως δανεικός στην Γκρόιτερ Φιρθ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2017-2018, ενώ το περσινό καλοκαίρι δόθηκε και πάλι δανεικός στην Μπρόντμπι μέχρι το τέλος του 2018.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Λίνγκμπι (2006-2010), εκεί όπου έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, αγωνιζόμενος στην πρώτη ομάδα για τρία χρόνια (2010-2013).

Το 2013 πήρε μεταγραφή στην Νόρτζελάντ, εκεί όπου για δύο χρόνια έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του, πετυχαίνοντας 14 γκολ και 5 ασίστ σε 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Δανίας, ενώ έχει αγωνιστεί 3 φορές με την αντρική ομάδα.

Πρόκειται για έναν παίκτη ιδιαίτερα ταχύ, με εξαιρετική ικανότητα στο «ένας εναντίον ενός», που αγωνίζεται κατά βάση ως δεξί χαφ/εξτρέμ, έχοντας τη δυνατότητα να παίξει και στην αριστερή πλευρά, αλλά και ως δεύτερος επιθετικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ