Γουάλι: «Πιστεύω στο πρότζεκτ του ΟΦΗ, όπως όλοι στην ομάδα»

Γουάλι: «Πιστεύω στο πρότζεκτ του ΟΦΗ, όπως όλοι στην ομάδα»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, Όσκαρ Γουάλι, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Κρητικών ευχαριστώντας για την πίστη προς το πρόσωπό του.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανήρτησε ένα βίντεο στο λογαριασμό της στο youtube, στο οποίο κάνει δηλώσεις το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Όσκαρ Γουάλι.

Ο παίκτης ευχαριστεί τη διοίκηση για την εκτίμηση προς το πρόσωπό του, τονίχει πως έχει πίστη στο πρότζεκτ της ομάδας, ενώ επισημαίνει ότι οι πάντες θα κριθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Παράλληλα βίντεο στο κανάλι της ανέβα σε και η πρώην ομάδα του, Άαρχους, στο οποίο ο παίκτης ευχαριστεί τους πάντες, ενώ τονίζει πως με μεταγραφή του στον ΟΦΗ κάνει ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Αναλυτικά: «Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές, το τεχνικό τιμ, τους συμπαίκτες μου και ιδιαίτερα τους φιλάθλους της Άαρχους που πάντα υποστήριζαν εμένα και τον σύλλογο. Ήταν μια πολύ καλή χρονιά σε πολλά επίπεδα στην Άαρχους. Θέλω να παίξω όσο περισσότερο γίνεται σε υψηλό επίπεδο και η μεταγραφή μου στον ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εμένα και ανυπομονώ να την ζήσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ