Μαυροπάνος : Η εικόνα από το μέλλον

Μαυροπάνος : Η εικόνα από το μέλλον

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο Καραϊσκάκη, και οι ερυθρόλευκοι είχαν να πουν μόνο καλά λόγια για τον 20χρονο στόπερ της ομάδας των Ιωαννίνων

Ο Κώστας Μαυροπάνος είχε πριν λίγες μέρες γενέθλια (11/12) και κλείνοντας τα 20 του χρόνια είναι στην ευχάριστη θέση να γνωρίζει πως ο Ολυμπιακός θέλει την απόκτηση του. Είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, καθώς οι εξαιρετικές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει τη φετινή σεζόν δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους ερυθρόλευκους.

Το10.gr σας είχε αποκαλύψει πως οι πρωταθλητές έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον νεαρό κεντρικό μπακ και δεν είναι τυχαίο πως ο Φρανσουά Μοντέστο έχει παρακολουθήσει σε αρκετά παιχνίδια τον στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η έγκριση έχει δοθεί και στο μεγάλο λιμάνι έχουν σχηματίσει (εδώ και καιρό) πολύ καλή άποψη για τον νεαρό αμυντικό της ομάδας των Ιωαννίνων. Από το10.gr διαβάσατε και για τις πρώτες (ανεπίσημες) επαφές ανάμεσα στους ιθύνοντες των δύο ομάδων, που δίνουν τον πρώτο λόγο στον Ολυμπιακό, σε ότι αφορά την απόκτηση του παίκτη.

Άρεσε πολύ στους πρωταθλητές

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός ήταν στη βασική εντεκάδα του ΠΑΣ και στο χθεσινό ματς στο Καραϊσκάκη. Έτσι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που ήταν στο γήπεδο, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον 20χρονο άσο των φιλοξενούμενων.

Το ίδιο βέβαια και αρκετοί άνθρωποι των πρωταθλητών, οι οποίοι δεν έκρυβαν την πολύ καλή γνώμη που σχημάτισαν για τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό του ΠΑΣ. Ήταν μάλιστα τόσο εγκωμιαστικά τα σχόλια των ανθρώπων του Ολυμπιακού, που αρκετοί τόνιζαν ότι ο Μαυροπάνος όχι μόνο άρεσε στους ερυθρόλευκους, αλλά ενθουσίασε με την απόδοση του.

Έβαλε τα πόδια του στη φωτιά

Όπως προαναφέραμε ο Μαυροπάνος έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο ματς με τον Ολυμπιακό και υπήρξαν συγκεκριμένα στοιχεία που έκαναν πολύ καλή εντύπωση στους ανθρώπους της ομάδας του λιμανιού. Πρώτα απ’ όλα ο δυναμισμός που έβγαλε σε αρκετές μονομαχίες και ο τρόπος που μπήκε σε φάσεις.

Έβαλε τα πόδια του στη φωτιά και μάλιστα σε τάκλιν που δεν ήταν εύκολα. Επίσης ένα στοιχείο που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η ωριμότητα που είχε στο παιχνίδι του, καθώς δεν έκανε λάθη. Και ήταν ένα ματς που ο Ολυμπιακός πίεσε τον ΠΑΣ για να πετύχει γκολ. Είχε καλές τοποθετήσεις και σωστή συνεργασία με τους άλλους δύο κεντρικούς αμυντικούς.

Πολύ καλά σχόλια και από τον Λεμονή

Πολύ καλή γνώμη για την εικόνα του νεαρού κεντρικού αμυντικού, σχημάτισε και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο 57χρονος τεχνικός των πειραιωτών μιλούσε με πολύ καλά λόγια στους συνεργάτες του, μετά το τέλος του αγώνα, σχολιάζοντας την αγωνιστική εικόνα του Μαυροπάνου.

Ο Λεμονής είχε παρακολουθήσει από την τηλεόραση παιχνίδια του ΠΑΣ, έχοντας το βλέμμα στραμμένο στον νεαρό στόπερ. Άλλο όμως η τηλεόραση κι άλλο να τσεκάρεις από κοντά έναν παίκτη και ο προπονητής του Ολυμπιακού σχημάτισε εξαιρετική γνώμη για τον Μαυροπάνο.

Όλοι στο μεγάλο λιμάνι θεωρούν πως πρόκειται για παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά και γι’ αυτό το λόγο άλλωστε έχουν κάνει εδώ και δύο μήνες τις πρώτες επαφές με τη διοίκηση της ομάδας των Ιωαννίνων.

Ο Μαυροπάνος έδειξε στο χθεσινό ματς στο Φάληρο, πως έχει τις δυνατότητες να εξελιχθεί και ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως θέλει να έχει στο ρόστερ του, τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ