Παναθηναϊκός: Ο Καμπετσής για δανεικός στον Πανιώνιο

Παναθηναϊκός: Ο Καμπετσής για δανεικός στον Πανιώνιο

Το μέλλον του Αργύρη Καμπετσή απασχολεί τον Παναθηναϊκό. Πληροφορίες για επαφές με τον Πανιώνιο, για τον δανεισμό του.

Ο Αργύρης Καμπετσής είναι ένα από τα σημαντικά ποδοσφαιρικά πρότζεκτ στα οποία επένδυσε το περασμένο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός. Στο Τριφύλλι θεωρούν ότι ο 20χρονος επιθετικός έχει όλα τα προσόντα, αλλά και το ταλέντο για να καταφέρει να γίνει σημαντικός ποδοσφαιριστής για τον σύλλογο. Ωστόσο, βρίσκονται σε δίλημμα αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του.

Μετά τις προσθήκες που έγιναν φέτος, αλλά και την αναμενόμενη απόκτηση ενός ακόμη σέντερ φορ, ο χώρος και ο χρόνος του 20χρονου επιθετικού θα είναι πάρα πολύ λίγος. Κάτι που δεδομένα θα λειτουργήσει αρνητικά στην εξέλιξή του. Με τον Παναθηναϊκό να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο του μονοετούς δανεισμού του Καμπετσή. Με πιθανότερο προορισμό τον Πανιώνιο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει επαφές εδώ και αρκετές ημέρες με τους Πράσινους για τον Καμπετσή. Ο Ακης Μάντζιος τον θέλει στην ομάδα του, καθώς έχει στοιχεία που σπανίζουν, ενώ λέγεται ότι οι επαφές Νταμπίζα – Ζαμάνη συνεχίζονται, ώστε ο παίκτης να καταλήξει στην Πλατεία.

Πάντως, εκείνο που έχει σημασία να αναφέρουμε είναι ότι ο Πανιώνιος πολύ δύσκολα θα μπορέσει να καλύψει ολόκληρο το συμβόλαιο του Καμπετσή. Εξάλλου, αυτό είναι το πρόβλημα και στον δανεισμό του Εμμανουηλίδη στους Κυανέρυθρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ