O Jogo: «Κρούση Ολυμπιακού για Μπρούνο Γκασπάρ»

O Jogo: «Κρούση Ολυμπιακού για Μπρούνο Γκασπάρ»

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση για να αποκτήσει τον ακραίο μπακ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπρούνο Γκασπάρ. Πως αντέδρασαν οι Πορτογάλοι.

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται ακόμα για 1-2 μεταγραφές και σύμφωνα με την εφημερίδα O Jogo, μία από αυτές θα είναι ακραίος μπακ. Όπως αναφέρει μάλιστα η πορτογαλική εφημερίδα, οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν επίσημη πρόταση στην ομάδα του, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, εισπράττοντας σε πρώτη φάση αρνητική απάντηση.

Το θέμα όμως δεν κλείνει σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, καθώς αναφέρεται πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση για τον 26χρονο ακραίο αμυντικό. Ο Μαρτίνς γνωρίζει καλά τον ποδοσφαιριστή και τον θέλει στους ερυθρόλευκους, με το ενδιαφέρον των Πειραιωτών να υφίσταται από την περσινή σεζόν.

Ο Μπρούνο Γκασπάρ θα είναι εξαιρετική προσθήκη ειδικά σε περίπτωση που αποχωρήσει ένας εκ των Κούτρη ή Ομάρ, καθώς αγωνίζεται κυρίως ως δεξί μπακ αλλά μπορεί να καλύψει με επάρκεια και το αριστερό άκρο της άμυνας.

Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τη 2η ομάδα της Μπενφίκα (37 συμμετοχές) μην έχοντας καταφέρει να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα, ενώ έχει αγωνιστεί για τις Βιτόρια Γκιμαράες (93 συμμετοχές) και Φιορεντίνα (17 συμμετοχές), με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας να είναι η τελευταία ομάδα του η οποία τον απέκτησε πέρσι το καλοκαίρι έναντι 4.5 εκατ. ευρώ με τον Γκασπάρ να αγωνίζεται βασικός με 30 συμμετοχές και 1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ