Στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Γκάμπριελσεν

Στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Γκάμπριελσεν

Ο μάνατζερ του Ρούμπεν Γκάμπριελσεν βρίσκεται στην Ελλάδα και αυτό δεν αποκλείεται να πυροδοτήσει εξελίξεις στην Ένωση σχετικά με το θέμα της απόκτησης του Δανού στόπερ.

Η Μόλντε βρέθηκε στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, από τον οποίο υπέστη τελικά μια… γλυκιά ήττα στην παράταση, πανηγυρίζοντας ωστόσο την πρόκριση στα playoffs του Europa League.

Ο Ρούμπεν Γκάμπριελσεν, ως αρχηγός των Νορβηγών, αγωνίστηκε βασικός στο ματς. Η είδηση δεν βρίσκεται εδώ όμως, αλλά στο γεγονός –σύμφωνα με την Sportime- ότι ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή τον ακολούθησε στο ταξίδι του στην Ελλάδα.

Βέβαια ο εν λόγω παράγοντας έχει ισχυρή θέση μέσα στη νορβηγική ομάδα για αυτό και ακολούθησε την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπήρξε και κάποια επαφή με τους ιθύνοντες της ΑΕΚ σχετικά με το θέμα της μετακίνησης του πελάτη του στην Αθήνα και της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν άλλωστε πολλά που να χωρίζουν τις δύο πλευρές, με τη διαφορά στο οικονομικό να μην ξεπερνά τις 150 χιλιάδες ευρώ στις συνολικές απολαβές του ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο τριετίας που προσφέρει η Ένωση στον Γκάμπριελσεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ