«Η Έρακλες θέλει Λάμπρου»

«Η Έρακλες θέλει Λάμπρου»

Μπορεί στον ΠΑΟΚ, ακόμα, να μην έχει πάρει χρόνο συμμετοχής, ωστόσο ο Λάζαρος Λάμπρου συνεχίζει να κάνει γκελ στην Ολλανδία. Καθώς μετά την Άλκμααρ και η Έρακλες Αλμέλο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Η επιστροφή του Λάζαρου Λάμπρου στον ΠΑΟΚ είχε δρομολογηθεί πριν καν τελειώσει η πετυχημένη περσινή σεζόν. Ο επιθετικός του Δικεφάλου στις αρχές του καλοκαιριού είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας και πολλοί θα περίμεναν πως θα διεκδικούσε μια θέση στο αρχικό σχήμα από τα φιλικά προετοιμασίας.

Ένας τραυματισμός, αλλά και η αλλαγή σχήματος δεν βοήθησαν τον 21χρονο επιθετικό. Μπορεί ακόμα στους Ασπρόμαυρους να ψάχνεται όμως στην Ολλανδία συνεχίζει να κάνει γκελ το όνομα του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Έρακλες Αλμέλο ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Λάζαρου Λάμπρου και τονίζουν πως η εν λόγω ομάδα είχε εκδηλώσει και πέρυσι το ενδιαφέρον της, πριν καταλήξει στη Φορτούνα Σιτάρντ.

Οι Ολλανδοί αναφέρουν πως η Έρακλες θέλει να αποκτήσει τον Λάμπρου, με τη μορφή δανεισμού, αλλά δεν παίζει μόνη της. Υπάρχει ενδιαφέρον και από την Άλκμααρ, η οποία ήδη έχει χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ