Μπεν : «Όχι στην πρόταση του Ολυμπιακού»

Μπεν : «Όχι στην πρόταση του Ολυμπιακού»

Στην Σερβία υποστηρίζουν πως ο Μπεν αρνήθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού και αισιοδοξούν πως θα καταλήξει στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει μια πολύ καλή πρόταση στον Ελ Φαρντού Μπεν για να ανανεώσει το συμβόλαιο του και δεν είναι διατεθειμένος να μπει σε «παζάρια». Πρόταση που όπως έχουμε αναφέρει φτάνει το 1.7 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο μαζί με τα μπόνους, πρόταση την οποία όμως απέρριψε ο Μπεν σύμφωνα όμως με τα όσα αναφέρει Σερβικό δημοσίευμα.

Από τον Ολυμπιακό δηλώνουν άγνοια για τα όσα υποστηρίζουν στην Σερβία με τον Ερυθρό Αστέρα να εμφανίζεται ως η ομάδα που προσπαθεί να πείσει τον Μπεν να συνεχίσει σε αυτή την καριέρα του.

Σύμφωνα πάντα με τη mozzartsport.com ο 28χρονος επιθετικός φέρεται να είχε αρνηθεί πρόταση ύψους 1.425.000 ευρώ του Ολυμπιακού. Το ρεπορτάζ της σερβικής ιστοσελίδας τονίζει πως ο Μπεν είχε συμβόλαιο 220.000 ευρώ και ο Ολυμπιακός του πρόσφερε 350.000 ευρώ το χρόνο το οποίο με τα μπόνους θα έφτανε τα 475.000.

Στην Σερβία αισιοδοξούν πως ο Μπεν θα πει το «ναι» στον Ερυθρό Αστέρα ξέροντας πάντως πως ακόμη δεν έχει κλείσει οριστικά η υπόθεση του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ