Ψωνίζει δεξί μπακ από τους «αιώνιους» ο Πανιώνιος

Ψωνίζει δεξί μπακ από τους «αιώνιους» ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος ψάχνεται για την απόκτηση δεξιού μπακ και κοιτάζει παίκτες που ανήκουν αλλά δεν υπολογίζονται από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Θέμα με τον Αμίρι Κούρντι έχει προκύψει στον Πανιώνιο. Ο ακραίος μπακ που αγωνίζεται βασικός στους κυανέρυθρους, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδας από τη Σαουδική Αραβία και δεν είναι καθόλου απίθανο να φύγει από την ομάδα.

Στην πλατεία δεδομένης της κακής οικονομικής κατάστασης που επικρατεί, προτίθενται να καλύψουν το κενό, αν και εφόσον προκύψει, με την απόκτηση παίκτη για τη θέση ως δανεικού.

Σύμφωνα μάλιστα με την Sportday, δύο είναι οι κυρίαρχες περιπτώσεις που εξετάζονται και πρόκειται για παίκτες «κομμένους» από τα ρόστερ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Η μία από αυτές ακούει στο όνομα του Γιάννη Μασούρα που αγωνίστηκε και πέρσι ως δανεικός στην ομάδα, ο οποίος δεν κατάφερε να πείσει τον Μαρτίνς να του εμπιστευθεί μια θέση στην ομάδα που φτιάχνει για τη νέα σεζόν.

Αυτός είναι και ο κύριος στόχος του Πανιώνιου, αλλά σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία, εξετάζεται η περίπτωση του νεαρού Κωνσταντίνου Αποστολάκη του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Δώνη για φέτος αλλά αποτελεί έναν παίκτη με σαφώς μικρότερη εμπειρία από τον Μασούρα που μετράει ήδη 49 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ