ΠΑΟΚ: Ετοιμάζεται για μεταγραφικό ντεμαράζ

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζεται για μεταγραφικό ντεμαράζ

Μετά την ύφεση που σημειώθηκε στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, λόγω Αγιαξ, στη Μικράς Ασίας ετοιμάζονται για το τελικό ντεμαράζ 14 ημέρες πριν πέσει η αυλαία.

Η τελευταία μεταγραφή του ΠΑΟΚ έγινε στις 25 Ιουλίου και ήταν ο Άντερσον Εσίτι. Σ’ αυτό το διάστημα των 23 ημερών ο Δικέφαλος επικεντρώθηκε αποκλειστικά στις αναμετρήσεις με τον Αγιαξ. Ο Δικέφαλος μπορεί να μην πέτυχε τον στόχο του, την πρόκριση στην επόμενη φάση, όμως το κεφάλαιο «μεταγραφική ενίσχυση» παραμένει ανοιχτό. Σ’ αυτό το διάστημα των 14ημέρών οι Θεσσαλονικείς καλούνται να βρουν τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές για να καλύψουν τα κενά και να γίνει πιο εύκολο το έργο του Αμπέλ Φερέιρα.

Τα πλάνα φαίνεται πως έχουν διαφοροποιηθεί λίγο σε ότι έχει να κάνει με την απόκτηση αριστερού μπακ. Η επικείμενη επιστροφή του Αντελινό Βιερίνια, που δουλεύει σε δυνατούς ρυθμούς, αλλά και η πολύ καλή παρουσία του Δημήτρη Γιαννούλη στις αναμετρήσεις με τους Ολλανδούς έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Στον ΠΑΟΚ, φέρονται να έχουν αποφασίσει, πως η ομάδα δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση αριστερού μπακ. Θα περιμένουν μέχρι την επιστροφή του Βιερίνια και μαζί με τον Γιαννούλη, που θα φάει το κουπί μέχρι την επιστροφή του Πορτογάλου, να είναι το δίδυμο μέχρι και το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Εκεί που θα πέσει το βάρος θα είναι στη μεσαία γραμμή. Μπορεί να έχει επανακάμψει ο Πόντους Βέρνμπλουμ, μπορεί ο Ζοσέ Μαουρίσιο να προετοιμάζεται πυρετωδώς όμως ο Αμπέλ Φερέιρα θεωρούν πως στην ομάδα χωράει ένα ακόμα δημιουργικό χαφ. Εξετάζονται πολλές περιπτώσεις από την Ιβηρική χερσόνησο, τη Βραζιλία, αλλά και από την αγορά της Ρωσίας.

Επίσης, επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο μετακίνησης του Λάζαρου Λάμπρου, πιθανότατα και πάλι στην Ολλανδία να αποκτηθεί ένας εξτρέμ για να δώσει ανάσες και στον Μπίσεσβαρ που ήδη έχει αρχίσει να καταγράφει τα πρώτα του χιλιόμετρα για τη νέα χρονιά. Τέλος υπάρχει και το θέμα απόκτησης επιθετικού προκειμένου να δώσει περισσότερες λύσεις στο σκοράρισμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ