«Η ΑΕΚ δίνει για τον Μπα 1,5 εκατ.ευρώ»

«Η ΑΕΚ δίνει για τον Μπα 1,5 εκατ.ευρώ»

H Marca κάνει αναφορά στο ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό της Ράγιο Βαγιεκάνο

Ο Αμπντουλαγιέ Μπα είναι ο βασικός στόχος για το κέντρο της άμυνας, όπως σας είχε αποκαλύψει το «to10» και ο ίδιος πριν από λίγες μέρες αποκάλυψε πως βρίσκεται πολύ κοντά στην συμφωνία με την ελληνική ομάδα. Τώρα, η Marca, αναφέρει πως η ΑΕΚ δίνει 1,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Ράγιο Βαγιεκάνο με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, αλλά η ισπανική ομάδα υποβιβάστηκε.

Η ομάδα του προαστίου της Μαδρίτης, δεν υπολογίζει τον Σενεγαλέζο ενώ, από την πλευρά του κι εκείνος ήθελε να αποχωρήσει από όταν υποβιβάστηκαν στην Σεγούντα Ντιβιζιόν. Παρότι δεν βρίσκεται στα πλάνα της Ράγιο, οι Ισπανοί τηρούν πολύ σκληρή στάση στις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει σήμερα η Marca, «Η περίπτωση του Αμπντουλαγέ Μπα είναι γενικά μία ανοησία. Ο Πάκο Χέμεθ δεν τον υπολογίζει, αλλά η Ράγιο Βαγιεκάνο δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να αρνείται τις προσφορές για τον αμυντικό της. Είναι αλήθεια πως η ρήτρα του ανέρχεται στα 15 εκατ. ευρώ αλλά δεν έφυγε ούτε μετά την πρόταση 5 εκατ. ευρώ της Αλ Νασρ τον περασμένο Ιανουάριο. Τώρα αυτό το καλοκαίρι έχουν υπάρξει αρκετές προτάσεις για τον Μπα αλλά δεν προχώρησαν».

Όσον αφορά την ΑΕΚ, το έγκυρο ισπανικό μέσο γράφει στην συνέχεια: «Η ΑΕΚ έχει κάνει προσφορά για να τον αγοράσει ύψους 1,5 εκατ. ευρώ αλλά δεν έχουν πάρει ακόμα απάντηση και τα πάντα γύρω από την υπόθεση του Μπα είναι ρευστά. Ο Πάκο Χέμεθ δεν τον υπολογίζει και ο ίδιος θέλει να πάει σε κάποια ομάδα που θα παίζει και θα έχει προοπτική. Η Ράγιο από την πλευρά της περιμένει κάποια καλύτερη πρόταση αλλά αν τελικά δεν υπάρξει ο Χέμεθ θα έχει… πρόβλημα αν συνεχίσει να μην τον χρησιμοποιεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ