Ετοιμάζονται στο OPEN για την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ

Ετοιμάζονται στο OPEN για την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ

Αν δεν προκύψει κάτι την τελευταία στιγμή από ΕΡΤ και Nova, τότε την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα θα τη μεταδώσει το OPEN.

Το κανάλι της Παιανίας, OPEN, συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη, προετοιμάζεται να εισέλθει στη Super League 1 μεταδίδοντας τα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά. Τα νούμερα τηλεθέαση που έκανε το «ανοιχτό κανάλι» στο ματς για τα προκριματικά του Champions League με αντίπαλο τον Άγιαξ ήταν εντυπωσιακά.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ν’ ανοίξει την όρεξη των ανθρώπων του καναλιού που έψαχναν ένα πρόγραμμα για τα Σαββατοκύριακα που θα τους δίνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στην κατάμεστη Τούμπα τον Παναιτωλικό και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει με την εταιρία εξωτερικών μεταδόσεων που θα έχει την γενική επιμέλεια.

Στο Δικέφαλο ταυτόχρονα περιμένουν μήπως και εμφανιστεί κάποιο κανάλι (ΕΡΤ, Nova) την τελευταία στιγμή και μπει στο παιχνίδι για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των Ασπρόμαυρων. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν υπάρξει ενδιαφέρον, ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να ρίξει τα χρήματα που θέλει για να παραχωρήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Αυτό μάλιστα είναι εντολή του Ιβάν Σαββίδη προς τους συνεργάτες του που θα κληθούν να συζητήσουν με τα κανάλια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ