«Επανέρχεται η Σέλτικ για Ομάρ»

«Επανέρχεται η Σέλτικ για Ομάρ»

Η Σέλτικ μετά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο επιστρέφει και θα προσπαθήσει εκ νέου να αποκτήσει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί σύμφωνα με Μέσα του Νησιού.

Η περίπτωση της μεταγραφής του Ομάρ Ελαμντελαουί φαίνεται πως εξακολουθεί να υφίσταται στην μεταγραφική καθημερινότητα του Ολυμπιακού. Όλα ξεκίνησαν από το έντονο ενδιαφέρον της Σέλτικ τον Γενάρη, για να έρθει πιο πρόσφατα το ενδιαφέρον της Κρίσταλ Πάλας για τον διεθνή ακραίο αμυντικό.

Η Daily Record σήμερα (17/8), κάνει λόγο μάλιστα για επάνοδο της Σέλτικ για τον Ομάρ. Οι Σκωτσέζοι έχουν ανάγκη από… νέο αίμα στα άκρα της άμυνας, μετά και την αποχώρηση του Μίκαελ Λούστιγκ και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού βρίσκεται στη κορυφή της λίστας του Νιλ Λένον.

Μάλιστα ο Νορβηγός δεξιός αμυντικός φαίνεται έτοιμος να δεχτεί ακόμα και μια μείωση μισθού για να ενταχθεί στην ομάδα όπως αναφέρει σε άλλο δημοσίευμα η Daily Mail. Διαλλακτικός φαίνεται και ο Ολυμπιακός στο ενδεχόμενο παραχώρησης ενός από τους μακροβιότερους παίκτες στο ρόστερ του.

Ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως οποιεσδήποτε εξελίξεις θα δουν το φως της δημοσιότητας μετά τα πολύ σημαντικά ματς των ερυθρόλευκων με την Κράσνονταρ. Η ομάδα πρέπει να προετοιμαστεί και να πάει στα δύο ματς με τους Ρώσους που θα κρίνουν την είσοδο στους Ομίλους του Champions League απερίσπαστη. Μόλις αυτά ολοκληρωθούν θα έχουμε εξελίξεις αν και εφόσον ικανοποιηθεί ο Ολυμπιακός οικονομικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ