Στο Βελιγράδι ο Ματέο Γκαρσία με τον Μιλοβάνοβιτς: «Δεν υπογράφω, έρχομαι στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό»

Στο Βελιγράδι ο Ματέο Γκαρσία με τον Μιλοβάνοβιτς: «Δεν υπογράφω, έρχομαι στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό»

Συνεχίζεται το σίριαλ με τον Ματέο Γκαρσία, που πιέζεται από Λας Πάλμας και Ερυθρό Αστέρα να υπογράψει, αλλά επιμένει πως «θέλω να πάω στην Αθήνα»! Φήμες για άφιξή του το απόγευμα στην Ελλάδα! Οριστικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες.

Η επιθυμία του είναι δεδομένη. Αλλά στις μεταγραφές τίποτε δεν είναι δεδομένο έως ότου ολοκληρωθεί ένα deal, με υπογραφές, ιατρικές εξετάσεις και παρουσίαση του παίκτη. Ακόμη κι έτσι, όμως, ο Ματέο Γκαρσία δείχνει να μην αλλάζει στάση και να επιμένει ότι δεν θέλει να υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά στον Ολυμπιακό. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Ο Ματέο Γκαρσία βρίσκεται στο Βελιγράδι από το πρωί του Σαββάτου, συνοδευόμενος από τον ατζέντη του, Λουίς Γκρίγιο και τον σύμβουλο του προέδρου της Λας Πάλμας και πρώην αθλητικό διευθυντή της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο παίκτης βρίσκεται στα γραφεία του Αστέρα στο Μαρακανά και γίνεται προσπάθεια από τους Σέρβους να πειστεί να υπογράψει 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο.

Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι στις διαπραγματεύσεις και στην προσπάθεια να πειστεί ο Ματέο να υπογράψει έχει εμπλακεί ένας ακόμη Σέρβος ατζέντης, ο Ζόραν Στογιαντίνοβιτς, ο οποίος λειτουργεί ως ενδιάμεσος για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα, αλλά παράλληλα έχει και δικαιώματα εκπροσώπησης του ποδοσφαιριστή.

Οι πληροφορίες που προκύπτουν από το ραντεβού του Ματέο με τους ιθύνοντες του Ερυθρού Αστέρα είναι ελάχιστες. Αντίθετα, πριν μπει στο ραντεβού με τους Σέρβους, ο Ματέο και ο ατζέντης του φέρεται να ενημέρωσαν τον Ολυμπιακό και τους ανθρώπους που έχουν εμπλακεί στη συγκεκριμένη μεταγραφή, ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θα υπογράψει στην ομάδα του Βελιγραδίου. Καθώς δεν επιθυμεί να παίξει ποδόσφαιρο στη Σερβία.

Επιπλέον, ο ίδιος ο Ματέο εμφανίζεται να ζήτησε να έρθει το απόγευμα στην Ελλάδα, με σκοπό να δείξει με τον πλέον σαφή τρόπο ότι η απόφασή του είναι ξεκάθαρη. Εάν επιβεβαιωθεί αυτό και τελικά ο Αργεντινός δεν βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του έχει παρουσιάσει ο Ερυθρός Αστέρας, τότε είναι πιθανό σήμερα να ταξιδέψει για τη χώρα μας, ώστε να τελειώσει τη μετακίνησή του στους Πειραιώτες. Αλλωστε, όπως ήδη έχει γράψει to10.gr, η προσφορά του Ολυμπιακού στη Λας Πάλμας είναι παρόμοια με αυτή του Αστέρα, αλλά ο Μιλοβάνοβιτς πίεσε τον παίκτη να ταξιδέψει στη Σερβία, για να συζητήσει με τον Αστέρα.

Βεβαίως, όλα αυτά θα έχουν βάση μόνο εάν ο Ματέο δεν υπογράψει στους Σέρβους. Διότι όσο παραμένει στο Βελιγράδι και εξελίσσονται οι συζητήσεις του με τον Αστέρα, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος τι θα συμβεί. Υπομονή, λοιπόν, λίγες ώρες ακόμη, οπότε και θα φανεί οριστικά τι μέλλει γενέσθαι.

Ο ΜΑΤΕΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΛΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ