Στέλνουν Φόρμγκορντ στον Παναθηναϊκό οι Νορβηγοί, εξετάζεται ο Ιωαννίδης

Στέλνουν Φόρμγκορντ στον Παναθηναϊκό οι Νορβηγοί, εξετάζεται ο Ιωαννίδης

Δεδομένη θεωρούν την μεταγραφή του Βίτο Φόρμγκορτ στον Παναθηναϊκό νορβηγικά ΜΜΕ, τη στιγμή που στο στόχαστρο των «πρασίνων» υπάρχει και ο Φάνης Ιωαννίδης.

Πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Βίτο Φόρμγκορτ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν νορβηγικά ΜΜΕ, τα οποία τονίζουν πως ο Ολλανδός αμυντικός αναμένεται να αποχωρήσει από την Μπραν στο τέλος του συμβολαίου του, δηλαδή στις 31 Δεκεμβρίου του 2019.

Ρεπορτάζ από την Νορβηγία επικαλούνται ως πηγές τόσο την διοίκηση της Μπραν, όσο και συμπαίκτες του Φόρμγκορτ, στους οποίους φέρεται να έχει πει ότι έχει συμφωνήσει με το «Τριφύλλι» ώστε να μετακομίσει στην Αθήνα από την 1η Ιανουαρίου του 2020.

Το σενάριο ο Ολλανδός αμυντικός να αποχωρήσει νωρίτερα δεν υφίσταται, καθώς η Μπραν διεκδικεί την συμμετοχή της στο Europa League, ωστόσο η απόφαση του παίκτη να αποχωρήσει στο τέλος του έτους μοιάζει να είναι οριστική.

Και αυτό γιατί η νορβγηγική ομάδα προσέγγισε τον Φόρμγκορτ ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας, όμως ο 30χρονος στόπερ τους ξεκαθάρισε πως επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Νορβηγίας.

Στο «πράσινο» στόχαστρο ο Φώτης Ιωαννίδης

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να αναζητεί έναν επιθετικό περιοχής και στο προσκήνιο έχει έρθει η περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη.

Η περίπτωση του 19χρονου στράικερ του Λεβαδειακού μόνο απλή δεν είναι καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022, κάτι που σημαίνει πως οι Βοιωτοί θα ζητήσουν υψηλό αντάλλαγμα.

Οι «πράσινοι» αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να προτείνουν και να διαθέσουν χρήματα και έτσι ενδεχόμενο deal μεταξύ των δύο πλευρών θα πρέπει να έρθει με άλλον τρόπο.

Όπως για παράδειγμα ο δανεισμός του Ιωαννίδη με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, είτε η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό με τον Λεβαδειακό να διατηρεί υψηλό ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Ιωαννίδης έχει γεννηθεί στις 10 Ιανουαρίου του 2000, έχει ύψος 1.86μ. και θεωρείται ένας κλασικός φουνταριστός. Ο Ιωαννίδης έχει 29 συμμετοχές με τον Λεβαδειακό και έχει σκοράρει 3 γκολ, ενώ είναι διεθνής με τις Εθνικές Κ17 και Κ19. Ενδεχόμενη έλευση του στο «Γεώργιος Καλαφάτης», θα σημάνει την αποχώρηση του Νίκου Βέργου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ