Επιστροφή Γκάμα με νίκη για τον Άρη

Επιστροφή Γκάμα με νίκη για τον Άρη

Ο Άρης επικράτησε του Αγροτικού Αστέρα (2-0) σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα.

Ο Μπρούνο Γκάμα ήταν το πρόσωπο ενδιαφέροντος στο φιλικό του Άρη με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο σήμερα (17/08) το απόγευμα. Ο Πορτογάλος επέστρεψε στο γήπεδο μετά από πολύμηνη απουσία, αφήνοντας πίσω του τον τραυματισμό του, και παρόλο που θα χρειαστεί επιπλέον δουλειά στη φυσική κατάσταση εμφανίστηκε αρκετά κινητικός. Επιπλέον, ο Σάββας Παντελίδης δοκίμασε παίκτες που δεν έχουν λάβει σημαντικό χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν, όπως και αρκετούς νεαρούς από τη δεύτερη ομάδα.

Οι κίτρινοι επικράτησαν με 2-0 επί των γηπεδούχων με δυο γκολ του Μάρτιν Τόνσο. Ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό μετά από σέντρα του Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Ακολούθησε μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 19’ με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι από τα πόδια του Χαμζά Γιουνές.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης πίεσε και πάλι και στο 73’ ο Τόνσο εκτέλεσε φάουλ βρίσκοντας δοκάρι και στην επαναφορά ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ. Το τελικό 2-0 «έγραψε» στο 81’και πάλι ο Τόνσο με εύστοχο πέναλτι, που κέρδισε ο Ούγκο Σόουζα.

Οι παίκτες του Άρη αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια λόγω πένθους για τον γνωστό οπαδό της ομάδας Κουκ, που «έφυγε» πριν λίγες μέρες από τη ζωή, ενώ πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για να τιμηθεί η μνήμη του.

Αγροτικός Αστέρας (Γιώργος Τσουκαλίδης): Παπαθανασίου, Ορδούλης, Ζουλούμης, Κολώνης, Φουτζιτζής, Χρήστου, Τουλούμης, Φούσκας, Κωνσταντινίδης, Αθανασιάδης, Αποστολίδης.

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Καρακώστας, Μερτζάνης, Παπακωνσταντίνου, Ξένος, Ιωαννίδης, Ράπτης, Κατσιάκης, Παναγουλόπουλος, Μηνάς, Μουλίσι.

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Έμαν (84’ Τσιλιγγίρης), Τσαγκαλίδης, Κωνσταντινίδης (75’ Κατσουλίδης), Σόουζα (87’ Σεγκέρκης), Μπαγκαλιάνης, Μπάσα (62’ Μπακούτσης), Ντουάρτε (77’ Μαρμαρίδης), Μαρτίνες (62’ Κριμιτζάς), Γκάμα (84’ Καλαϊτζής), Τόνσο (87’ Μπαλικτσής), Γιουνές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ