Παναθηναϊκός: Ήρθε πρόταση για Χατζηγιοβάνη

Παναθηναϊκός: Ήρθε πρόταση για Χατζηγιοβάνη

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν έπαιξε με τη Ξάνθη, λόγω ενοχλήσεων, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έφτασε πρόταση, η οποία δεν καλύπτει τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού κι έχουν ξεκινήσει παζάρια.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης πριν το ματς με τη Ξάνθη παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει μία φλεγμονή στον περονιαίο.

Αυτός είναι ο λόγος, σύμφωνα με τον Παναθηναϊκό, που δεν έπαιξε στο φιλικό, ωστόσο, έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι έφτασε πρόταση στο «τριφύλλι» για τον 22χρονο εξτρέμ. Ή, έστω ότι έχει διαμηνύσει ο σύλλογος του εξωτερικού μετά τις επαφές που έχουν γίνει ότι άμεσα θα καταθέσει κι επίσημα τη προσφορά. Οι ίδιες πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι η πρόταση που κατατέθηκε δεν καλύπτει τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού.

Ο Χατζηγιοβάνης, ο οποίος έχει αρνηθεί την πρόταση του Νίκου Νταμπίζα για επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το 2020, έφερε ήδη μία επίσημη πρόταση τον Ιούνιο, αλλά αυτή απορρίφθηκε, διότι δεν ικανοποιούσε τον σύλλογο, ενώ εκτός από ομάδες της Ολλανδίας και του Βελγίου, υπήρξε ενδιαφέρον κι από τη Μονακό.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» ιδανικά θα ήθελε 1,5 εκατ. ευρώ για τον Χατζηγιοβάνη κι ένα ποσοστό μεταπώλησης. Δεν είναι απλό να δοθούν αυτά τα χρήματα, αφού σε έξι μήνες υπογράφει ως ελεύθερος, αλλά μοιάζει δύσκολο να πέσει ο Νταμπίζας από το 1,2 εκατ. (συν ποσοστό μεταπώλησης).

Φαίνεται ότι έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την πώληση του νεαρού παίκτη, με το «τριφύλλι» από τη στιγμή που δεν ανανεώνει να επιχειρεί να αποκομίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο όφελος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ