Τι δήλωσε ο Γκάμα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση

Τι δήλωσε ο Γκάμα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση

Αισιόδοξος ότι θα βοηθήσει τον Άρη να πετύχει τους στόχους του είναι ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός.

Ο Μπρούνο Γκάμα πήρε χρόνο συμμετοχής μετά από εφτά μήνες στο χτεσινό (17/08) φιλικό παιχνίδι του Άρη με τον Αγροτικό Αστέρα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε στις δηλώσεις του ότι σύντομα θα είναι απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του.

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση: «Ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή για μένα η συμμετοχή μου στο χθεσινό φιλικό γιατί έπαιξα μετά από εφτά μήνες . Ένιωσα όμορφα και είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά για μένα . Δεν είναι εύκολο να επανέλθεις μετά από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό αλλά όλα πήγαν κατ’ ευχήν. Ένιωθα καλά στο διάστημα που αγωνίστηκα και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν αισθάνθηκα πόνους στο γόνατο.

Αυτό με κάνει ακόμη πιο αισιόδοξο και μου δίνει αυτοπεποίθηση για να συνεχίσω με μεγαλύτερη ένταση τη δουλειά από εδώ και πέρα . Τώρα χρειάζομαι λίγο χρόνο ακόμη για να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση και πιστεύω σύντομα θα είμαι έτοιμος να επανέλθω πλήρως».

Για τη νέα αγωνιστική περίοδο: «Περιμένω το νέο πρωτάθλημα με μεγάλη όρεξη . Μου έλειψε η δράση και η ατμόσφαιρα των οπαδών μας στο Κλεάνθης Βικελίδης . Πέρσι αγωνίστηκα μόνο έξι μήνες εξαιτίας του τραυματισμού μου και φέτος θέλω να κάνω ακόμη περισσότερα πράγματα για την ομάδα μου. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω τον Άρη να πετύχει τους στόχους του τη νέα σεζόν. Είμαι πολύ αισιόδοξος.

Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και με τον κόσμο στο πλευρό μας πιστεύω ότι η νέα σεζόν θα είναι ακόμη καλύτερη για τον Άρη . Τώρα σκεφτόμαστε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ. Ξεκινάμε στην έδρα μας και με τη βοήθεια των φοβερών μας οπαδών θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ