Οι Κροάτες στέλνουν Ιβανούσετς στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Οι Κροάτες στέλνουν Ιβανούσετς στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Ο Λούκα Ιβανούσετς που βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, φαίνεται να κλείνει στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ σύμφωνα με Μέσα της Κροατίας.

Ο Λούκα Ιβανούσετς της Λοκομοτίβα Ζάγκγρεμπ, βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες ψηλά στην μεταγραφική καθημερινότητα του Ολυμπιακού που ψάχνεται για παίκτες… λαβράκια τύπου Ρατζέλοβιτς.

Ο 20χρονος επιθετικός μέσος σίγουρα βρίσκεται στην κατηγορία αυτή, με τους ερυθρόλευκους να κάνουν την κίνησή τους. Ωστόσο όπως αναφέρουν σημερινά (18/8) κροατικά δημοσιεύματα και συγκεκριμένα η Sportske Novosti, υπάρχει ανατροπή δεδομένων.

Όπως τονίζει το εν λόγω ρεπορτάζ, ο παίκτης καταλήγει στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ έναντι 3 εκατ. ευρώ αφού… «Ο Ολυμπιακός δεν είχε κάνει τέτοια πρόταση (4 εκατ. ευρώ) για τον 21χρονο επιτελικό μέσο, αλλά είχε προχωρήσει σε διερευνητικές επαφές για την περίπτωση του παίκτη που θεωρείται από τα νέα μεγάλα αστέρια του κροατικού ποδοσφαίρου. Η Λοκομοτίβα έχει άριστες σχέσεις με την Ντιναμό και όλα δείχνουν ότι εκτός απροόπτου ο Ιβάνουσετς θα καταλήξει εκεί».

Όπως φαίνεται οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και μένει να δούμε σε ποια ομάδα θα βρει η νέα σεζόν τον Ιβανούσετς. Λοκομοτίβα, Ζάγκρεμπ ή Ολυμπιακό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ