«Παγώνει» του Μπα η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ διέκοψε τις επαφές με την Βαγιεκάνο και τον 28χρονο στόπερ και είναι άγνωστο αν και πότε θα τις ξεκινήσει ξανά.

«Παγώνει» του Μπα η ΑΕΚ | to10.gr

Στον «πάγο» έχει βάλει εδώ και μερικά 24ωρα η ΑΕΚ την υπόθεση του Αμπντουλαγιέ Μπα. Η Ένωση έχει σταματήσει τις συζητήσεις με την Ράγιο Βαγιεκάνο αλλά και τον Σενεγαλέζο στόπερ, ενώ είναι άγνωστο αν και πότε θα αποφασίσει να τις ξεκινήσει ξανά!

Οι Κιτρινόμαυροι δεν δείχνουν σε πρώτη φάση τη διάθεση να καλύψουν τις απαιτήσεις της ισπανικής ομάδας και του παίκτη, παρότι και οι δύο πιέζουν προκειμένου να βρεθεί λύση και να προχωρήσει η μεταγραφή. Χθες υπήρξε δημοσίευμα της Marca που ανέφερε πως η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση για δανεισμό του Μπα, με υποχρεωτική αγορά για την επόμενη σεζόν ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Το παραπάνω πάντως δεν δείχνει να έχει βάση καθώς παρά τα σενάρια των Ισπανών, η ΑΕΚ έχει βάλει στην άκρη το θέμα του 28χρονου στόπερ. Η περίπτωση Μπα με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή μπαίνει στον «πάγο», χωρίς να μπορεί να γίνει κάποια εκτίμηση για την εξέλιξη της υπόθεσης. Εκείνο που μπορεί πάντως να ειπωθεί με σιγουριά είναι πως η Ένωση δεν «καίγεται» να κλείσει άμεσα το θέμα του Σενεγαλέζου αμυντικού.

Ίσως αυτό να σχετίζεται αποκλειστικά με τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης, ίσως όμως και όχι. Μπορεί δηλαδή η απόφαση της ΑΕΚ να κάνει πίσω στο θέμα του Μπα, να έχει να κάνει με κάποια άλλη περίπτωση στόπερ. Που είτε ήρθε στο προσκήνιο τώρα, είτε υπήρχε καιρό απλά δεν υπήρχαν οι συνθήκες που θα επέτρεπαν να προχωρήσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο