Πανιώνιος – Λεβαδειακός 1-2

Πανιώνιος – Λεβαδειακός 1-2

Ο Λεβαδειακός επικράτησε 2-1 του Πανιωνίου στη Ν. Σμύρνη, στην πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Λεβαδειακός επιβλήθηκε 2-1 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, στο τελευταίο φιλικό των δύο ομάδων πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι Κυανέρυθροι παρουσιάστηκαν ευδιάθετοι κάτι που εκτίμησαν οι περίπου 1.000 φίλοι τους που έδωσαν το παρών στο γήπεδο.

Ο Άκης Μάντζιος ξεκίνησε με τον Μαλέρμπ κάτω από τα γκολπόστ, τους Μανιάτη, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλο, Σαραμαντά στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Κόρμπο, Μιλόγεβιτς στον άξονα, τους Τσιλούλη, Αρτσε, Καμαρά μεσοεπιθετική τριπλέτα και τον Δούμτσιο στην κορυφή της επίθεσης.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ πριν την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, ενώ στο 14′ είχαν και δοκάρι με τον Συμελίδη. Στο 26ο λεπτό ο Μανιάτης με αυτογκόλ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στον Λεβαδειακό, όμως τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος μείωσε μετά από όμορφη ατομική ενέργεια του Τσιλούλη.

Λίγο αργότερα μάλιστα οι Κυανέρυθροι «άγγιξαν» την ισοφάριση με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιλόγεβιτς και δεν σταματήσαν να κυνηγούν το δεύτερο γκολ ως το τελευταίο σφύριγμα. Στο 86′  η κεφαλιά του Σέλκου δεν βρήκε στόχο και το 2-1 διατηρήθηκε ως το τέλος.

Οι Βοιωτοί είχαν και δοκάρι με τον Καραχάλιο, ενώ τελείωσαν το παιχνίδι με αριθμητικό μειονέκτημα μετά την αποβολή το Σένκα στο 79′ , όταν ο ρέφερι έκανε χρήση του VAR και του έδειξε την κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μαλέρμπ, Σαραμαντάς (72′ Λυμπεράκης), Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος (46′ Μίκο), Μανιάτης, Μιλόγεβιτς (46′ Οικονομίδης), Κόρμπος (59′ Σέλκος), Άρσε (72′ Σιντι Αλί), Τσιλούλης, Καμαρα, Δούμτσιος (59′ Παπαγεωργίου).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Κοκκαλάς, Χατζηλάμπρος, Παντελιάδης, Λιάγκας, Τσάπρας (46′ Καραχάλιος), Μητρόπουλος (46′ Καστιγιόν), Σανάμπρια (46′ Νίκας), Κονέ, Σαβαντογκό, Συμελίδης, Μάντζιος (34′ Ιωαννίδης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ